0 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck Tillbehör
Återförsäljarnas adresser:

Moderbolag: Tradeinn

Fysisk adress:
Tradeinn Retail Services S.L.
C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spanien.
VD: David Martin Gaya

Momsnummer: ESB17527524

customer@tradeinn.com
Godkända betalningssätt:
Frakt via: UPS

Information om bikeinn.se

Information om bikeinn.com

Bikeinn webbutik har ett riktigt stort utbud av cyklar och nödvändiga tillbehör. Här hittar man alla olika modeller av cyklar som till exempel citybikes, dubbla och enkla mountainbikes, elcyklar, hopfällbara cyklar samt modeller som passar för freeride downhill eller landsväg. Det finns även barncyklar samt olika ramar i sortimentet. Cykelkläder och accessoarer, reservdelar, näringstillskott som är specialanpassade för cyklister samt specialutrustning för Triathlon är andra exempel på vad gigantiska Bikeinn butik har att erbjuda svenska kunder. Totalt finns det hela 710 614 produkter i skrivande stund och dessa kommer från 1718 olika märken. Bikeinn butik garanterar även marknadens bästa pris.

Det är det stora nätverket av onlinebutiker som specialiserar sig på sportutrustning, Tradeinn, som ligger bakom Bikeinn nätbutik. Tradeinn är baserade i Celrà, Spanien och deras butiker levererar till över 200 länder. Företaget har idag 200 anställda och växer stadigt. De har dessutom en Triathlon-klubb. Totalt har de 13 olika sportbutiker som alla har en egen inriktning. En riktar till exempel in sig på trekking, en annan på löpning och så en tredje på simning. Totalt skickar Tradeinn omkring 7500 beställningar varje dag och deras huvudmagasin täcker en enorm yta på hela 15 600 m2.

Leveranser från Bikeinn

Hur lång leveranstid det är på en produkt står bredvid produkten i Bikeinn webbutik. Om den uppskattade leveranstiden förändras efter att beställningen har lagts meddelas man om det. Leveranskostnaderna beräknas efter volym och vikt. När produkter läggs till i kundkorgen visas de aktuella leveransavgifterna. När man lägger in beställningen kan man själv välja leveranssätt. Kurirerna som Bikeinn butik använder i Sverige är Postnord, DHL och Schenker. Spårningsinformation kommer via mail när köpet har godkänts och bekräftats. Tradeinn erbjuder returrätt på alla varor 30 dagar från dagen då man mottar beställningen.

Kontakta Bikeinn kundservice

Det är mycket enkelt att kontakta Bikeinn kundservice. På deras hemsida har de en mycket omfattande FAQ som svarar på de flesta frågor man kan tänkas ha om betalningar, leveranser, returer och andra saker som rör köpprocessen.

Vill man istället skriva direkt med kundtjänsten kan man fylla i ett formulär som finns på www.bikeinn.com. Där skriver man sitt namn, e-postadress och sin fråga. Alla meddelanden besvaras inom 12 timmar på vardagar.

Det går även att nå Bikeinn kundservice genom telefon.

Bikeinn telefonnummer är 010-138 85 30.

Linjen har öppet måndag-fredag 9:30-13.30 samt 15:00-22:00 (CET).

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress:  customer@tradeinn.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp