athleteshop.se
0 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Återförsäljarnas adresser:

Athleteshop
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Nederländerna

Telefonnummer Sverige: 08-124 103 46
E-post: kundservice@athleteshop.se

Chambre of Commerce: 01182566
Momsnummer: SE502079704801

marketing@athleteshop.com
Godkända betalningssätt:
Frakt via: DPD

Återförsäljaröversikt

Information om athleteshop.se

Athleteshop är en webbutik som har ett extremt stort utbud av olika sportartiklar. Totalt har de över 100 000 olika produkter inom kategorierna Sport och Spel, Sport och Hälsa, Club Design, Sportkläder och Utomhus. Här hittar man allt från utrustning till fotbollslaget till yogamattor och maskiner till hemmagymmet. Oavsett vilken sport eller träning man gillar finns nästan garanterat all utrustning och alla tillbehör man behöver i butiken. Dessutom finns produkter från alla de största varumärkena som Rebook, Nike, Adidas och Puma i sortimentet. Athleteshop webbutik har funnits på nätet sedan 2006 och har idag 35 personer anställda.

Leveranser från Athleteshop webbutik

Athleteshop butik skickar ut 400 000 beställningar varje år. Deras huvudkontor ligger i Nederländerna, men de skickar sina varor över hela Europa. På produktsidorna i Athleteshop Sverige ser man den beräknade leveranstiden. Produkter som finns på lager skickas vanligtvis samma dag om man beställer innan klockan 22:00. Athleteshop webbutik levererar måndag till lördag. Skrymmande eller tunga paket över 30 kilo levereras efter överenskommelse. Har man beställt en sådan vara kontaktas man av Athleteshop butik eller leveransföretaget för att boka en tid då det passar att få paketet levererat. Leveransföretagen som butiken använder sig av är DPD och PostNord.

Det finns många sätt att betala på i Athleteshop webbutik. Det går exempelvis att betala via Trustly och med bankkort som MasterCard och Visa. Det går även att göra en elektronisk överföring direkt från ditt bankkonto. Vill du hellre betala via faktura kan du göra det genom Klarna. Då får du 14 dagar på dig att betala efter beställningen har lagts. Det går även att förlänga denna tid med 10 dagar helt kostnadsfritt.

För att kontakta Athleteshop kundtjänst

Om du har några frågor om din beställning, produkter, leverans eller betalning kan du kontakta Athleteshop kundtjänst. För tillfället erbjuder Athleteshop kontakt på två olika sätt: genom ett frågeformulär och telefon.

Athleteshop telefonnummer är 08 -124 103 46. Kundtjänsten har öppet måndag till fredag från klockan 09:00 till 22:00. På helger har dem öppet från 12:00 till 19:00. Samtalet kostar lika mycket som ett lokalsamtal.

I Athleteshop webbutik finns det även ett kontaktformulär som man kan fylla i ifall man hellre vill få svar via mail. Där fyller du i ditt namn, din e-post, ämne och ett kort meddelande som beskriver problemet eller frågan. Håll koll på skräppostmappen så att svaret från Athleteshop webbutik inte hamnar där. När du besöker www.athleteshop.se kan du även ta del av viss information om du klickar på Service & Kontakt som är beläget i den nedre menyn på sidan. Där besvaras många frågor som brukar ställas av befintliga och potentiella kunder.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse: marketing@athleteshop.com

Visa datorsajten