Valda filter

R18 Fälgar

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

hjulstorlek

fälgar index

Säljare


Varumärke


Visa allt

Vill du köpa nya 18 tums fälgar

Det sägs ju att ombyte förnöjer, och då och då håller nog de flesta av oss helt med i det uttrycket. Om allting är likadant hela tiden blir det lätt slentrian. Så när det är dags för en uppgradering för bilen, kan det därför vara en bra lösning för bilen att byta 18 tums fälgar och på så sätt få en uppgradering. Bilen kanske börjar bli lite äldre, eller ser inte lika häftig ut som den gjorde när du köpte den. Då kan några nya fälgar på 18 tum verkligen göra en stor skillnad för helheten på din bil. Det spelar ingen roll om du kör en Audi, Renault eller Volvo, nya fälgar är alltid välkomna och ger din bil en återvunnen skönhet som du kanske saknat.

Det finns ett otroligt utbud av fälgar 18 tum

De flesta stora fälgtillverkare kan erbjuda 18 fälgar i flera olika mönster och färger. Så hitta din favoritfärg och se om fälgar i den färgen skulle matcha bilens färg, kanske blir det en ordentlig superkombination som verkligen tillför en extra dimension till din bil. Eller kanske ha en färg på fälgarna där fram och en annan på fälgarna där bak? Det finns flera olika möjligheter om man vill vara kreativ. En sak är dock säker, med fälgar 18 i unikt mönster kommer du ha den häftigaste bilen i kvarteret.

Vi har jämfört 18 tums fälgar

Oavsett om det handlar om fälgar från Alutec, Rial, bbs eller ats, så vill man gärna betala så lite som möjligt för sina fälgar. Givetvis får man vad man betalar för, men är man smart så kan man komma över billiga fälgar 18 tum till en lägre kostnad än man väntat sig. Precis som för däck, är det nämligen en god idé att jämföra priserna återförsäljare emellan då det kan vara stor skillnad. Hos oss kan du se de jämförelser vi gjort, och sedan en lista på återförsäljare där du kan hitta billiga 18 fälgar. Skonsamt för plånboken, och dessutom slipper du allt jämförelsejobb själv. Istället får du både pengar och tid över till andra saker som trots allt är roligare än att leta efter de billigaste 18 tums fälgarna.

Jämför upp till 4 produkter:

av 2008
visa fler 20
av 2008
Är en betald annons
Skrolla upp