Valda filter

Nokian Nordman 5 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Priskategori


Nokian Nordman 5

Nokian Nordman 5 ser till att överraska med flera tekniska innovationer.

Slitbanan i Nokian Nordman 5 däck har en så kallad quattrotread, som består av fyra olika typer av gummiföreningar. Nokian Däck är den första däcktillverkaren som använder denna typ av konstruktion för vinterdäck.

Användningen av fyra olika föreningar förbättrar körstabiliteten och hur däcket förhåller sig till vägen. Den nya slitbanan dämpar däckbruset till en trevlig nivå.

Nokian Nordman 5 Däck

  • Bra placeringar i vinterdäcktester 2015
  • Bra grepp och stabila köregenskaper
  • Mycket slitstarkt däck och bra dubbhållbarhet
  • Säkert grepp, hållbara 

Det är med med Nokian Nordman 5 som du får en exakt och balanserad körning som funkar under vintern, speciellt under svåra vinterförhållanden. Däcket känneteckens som ett riktigt Nokian däck i och med mönstret och konstruktionslösningarna och detta förbättrar så klart greppet och komforten något oerhört.

Lättmetalldubbarna gör ett utmärkt arbete och jobbar bra ihop med gummiblandningen. Vad du får är ett däck som har ett bra grepp och slitstyrka du kan räkna med och hamnar på topp i sin klass.

Du hittar även mönsterspår som är speciellt tillverkade vid skulderapriter på däcket som reducera risken för slag och bättrar på sidogreppet. Vid däckets mittparti hittar du en dubbelklackskonstruktionen som ska ge mer exakta köregenskaper. Däcket rullar tyst och lugnt tack vare mönsterdesignen. Räkna även med att nokian nordman 5 vinterdäck klarar av de allra svåraste vintervägarna som norden har att komma med. Däcket är även starkt mot slitage och mönstret gör det lätt att bli av med snö och annan smuts för att alltid erbjuda det bästa greppet på vägarna.

Med Nokian Nordman 5 däck så kommer du garanterat att känna dig säker under vintern. Det finns ingen anledning att tvivla på däckets förmåga att förhålla sig till vägen och ingenting lämnas åt slumpen med den senaste tekniken för Nordman 5 Nokian.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 45943
visa fler 20
av 45943
Är en betald annons
Skrolla upp