Valda filter

Nokian Hakkapeliitta R2 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Priskategori


Nokian Hakkapeliitta R2

Detta är dubbfritt vinterdäck som säljs för personbilar. Däcket står för hög komfort och anses som säkert, speciellt för is och snö och du kan räkna med bekväm körning under tiden. Dessutom är Nokian Hakkapeliitta R2 däck bränslesnålt och du får ett utmärkt grepp på vägarna under vintern med däckets nya gummiblandning.

För att ligga i framkant har Nokian valt att använda deras nya ”Cryo Chrystal” koncept som innebär att små kristaller är inbyggda i däcket som letar sig fram när däcket börjar att bli slitet och på så sätt garanteras att du alltid får en grymt bra grepp på vägen. Detta är verkligen nyheten som bilister som kräver komfort under vintern har väntat på. Du sparar även en hel del bränsle genom att använda däcket och letar du efter ett alternativ med bra säkerhetsegenskaper som samtidigt är dubbfritt med senaste tekniken, ja då är Nokian Hakkapeliitta R2 något för dig.

Hos däck-online så hittar du denna nordiska variant som är dubbfria, det är alltså det senaste tillskott från Nokian, deras modell Hakkapeliitta r2. Räkna med att hitta de bästa Nokian Hakkapeliitta R2 pris, tillgänglighet och allt annat.

Nokian Hakkapeliitta R2 Däck

Det här är absolut första valet för bilister som letar efter ett dubbfritt vinterdäck och som samtidigt värdesätter komfort och miljöpåverkan.

  • Auto Motor & Sport utsåg detta däck till Bästa Friktionsdäcket 2016
  • Du sparar på bränslekostnader
  • Överlägset bra köregenskaper på vårt och torrt
  • Gummiblandning med kristaller som säkerställer bra väggrepp

Nokian Hakkapeliitta R2 Pris & Energieffektivitet

De nya Nokian Hakkapeliitta R2 däcket som är dubbfritt har korats till det mest energieffektiva vinterdäck inom hela bilindustrin. Bara det är en anledning till att titta extra noggrant på den här modellen om du är i färd med att byta till nya vinterdäck på bilen. Det här däcket har ett väldigt lågt rullmotstånd och ger ifrån sig ett utmärkt grepp och har bekväma köregenskaper. Enligt tester så kan Nokian Hakkapeliitta R2 minska elbilars rullmotstånd med hela 30% vilket är avsevärt stor påverkan.

Detta är mycket bra däck som kommer passa utmärkt för nordiska vinterförhållanden. De här dubbfria vinterdäcken är förstahandsvalet för bilister som sätter komfort och säkerhet främst. Du sparar en hel del bränsle och ser till att minska koldioxidustläpp när du använder ett däck som detta. Du kan även räkna med ett lågt rullmotstånd. Som vi tidigare nämnt så har däcket en gummiblandning som ser till att ge de säkerhetsegenskaper som du ska leta efter år 2017. Man har även mätt vintergreppet på särskilda underlag så som is när Nokian Hakkapeliitta R2 har en bromssträcka som är 10 meter kortare än sin föregångare Hakkapeliitta R, vilket säger att Nokian har gjort sin hemläxa och förbättrat det nya tillskott i familjen.

Vet du om att du kommer att köra mycket på is och snö under vinterhalvåret så är detta ett givet val för din del. Räkna även med reducerade bränslekostnader och en säker körning.

 

 

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 46084
visa fler 20
av 46084
Är en betald annons
Skrolla upp