Valda filter

Nokian Hakka Green2 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Nokian Hakka Green 2

Nokian grundades redan 1898 i Helsingfors, Finland. Sedan dess har de gjort sig ett namn bland bilägare genom att tillverka däck av hög kvalitet och med innovativa egenskaper. Med Nokian Hakka Green 2 har företaget utvecklat sommardäck för mindre och medelstora familjebilar som är anpassat för nordiska väderförhållanden.

Minskad bränsleförbrukning och effektivt grepp

Nokian Hakka Green 2 har fokus på att vara miljövänligt och har därför utvecklats för att hålla nere din bränsleförbrukning. Gummiblandningen Green Silica består av raps- och tallolja och, bland annat, kimröken vars mycket små partiklar anpassar sig efter temperaturen, vägen och ditt körsätt. Genom bågformade mönsterklackar med en upphöjd form placerade på innerskuldran forslas vattnet effektivt bort via de tvärsgående mönstren. Med teknologin Silent Sidewall Technology ger en ökad komfort eftersom den minskar ljud och vibrationer som kan förmedlas genom slitbanan. Det här däcket utlovar en slitstyrka som är 15% bättre än tidigare modeller, balanserade köregenskaper, bra grepp på såväl våta som torra vägar samt en mycket låg bränsleförbrukning.

Hantera däcken på rätt sätt

Dagens däck är långt mer hållbara än däcken var för bara ett tiotal år sedan men du kan själv hjälpa dina däck att leva längre genom att förvara dem på rätt sätt. Först och främst ska däck på fälg ligga ned och däck utan fälg stå upp under förvaring. Vidare bör platsen du förvarar dina däck på vara sval, torr och mörk. För att skydda fälgarna bör du rengöra dem för att avlägsna eventuella skadliga rester av eroderande ämnen.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 46208
visa fler 20
av 46208
Är en betald annons
Skrolla upp