Valda filter

Nokian Hakka Blue Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Priskategori


Nokian Hakka Blue däck ger komfortabel körning

Söker du ett pålitligt kvalitetsdäck för sommarkörning på såväl våt som torrt väglag? Då är Nokian Hakka Blue däcket för dig. Med hjälp av den senaste tekniken har Nokian designat och producerat ett däck som skyddar mot vattenplaning och som ger harmoniska och exakta köregenskaper.

Kör säkert med Nokian Hakka Blue däck på bilen

Alla säkerhetsmedvetna förerare vet att de däck du har på din bil kan innebära skillnaden mellan liv och död. Om dina däck är slitna eller inte är utformade för det underlag du kör på försämras såväl greppet som bromsförmågan avsevärt. Många väljer därför att investera i högkvalitetsdäck för att försäkra sig om att få de bästa egenskaper som erbjuds. Nokian Hakka Blue har utrustats med Dry Touch Blue 2 vilket innebär att däcket har lameller som leder vattnet till det breda huvudspåret. Resultatet blir ett däck som har ett utmärkt grepp på våta vägar även när det blir slitet. Gummiblandningen Nokian Hakka Hybrid är en silicagummiblandning som reagerar på temperaturändningar, något som gör däcket pålitligt på våta väglag. Blandningen gör även rullmotståndet mindre vilket sparar dig bensinpengar.

Utmärkta köregenskaper med Nokian Hakka Blue däck

Innovationen High Tensile Steel är en bälteskonstruktion som gör däcket robust men lätt och som ökar däckets livslängd. Det resulterar också i exakta köregenskaper vid filbyten och i extrema situationer. Det går inte att sätta ett pris på säkerhet. Det Nokian Hakka blue erbjuder dig är ett däck som är ekonomiskt, har stabila köregenskaper och som håller dig och din familj säker på vägen.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 46004
visa fler 20
av 46004
Är en betald annons
Skrolla upp