Valda filter

Nokian Hakka Black Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

kr
till
kr

Varumärke

EU-märkning


till

Säljare

Nokian Hakka Black däck

Nokian Hakka Black däck är ett stabilt sommardäck med exakta styrförmågor och sportiga egenskaper. Hakka Black är Nokians bästa däck när det kommer till väghållning och grepp. Det har tillverkats med en ny gummiblandning som har optimerats för att passa den nordiska sommarsäsongen, vilket inkluderar höstrusk, heta sommardagar och kalla vårmorgnar. Gummiblandningen har även optimerats för att passa höga hastigheter och en aktiv körstil.

Däckmönstret på Nokian Hakka Black däck är asymmetriskt och tack vare de stadiga däckskuldrorna samt de stora ribborna som löper runt hela däcket får man stabila och säkra köregenskaper. I den ribba som går längs den inre skuldran hittar man en Nokian-innovation, “Hydro Grooves”. Spåren i ribban ser till att vatten trycks ut till de längsgående spåren vilket minskar risken för vattenplaning samt ökar våtgreppet.

En annan innovation som Nokian Hakka Black däck har försetts med är “Driving Safety Indicator”, vilket gör det lättare att läsa av hur mycket slitbana som återstår på däcket. Det fungerar genom att man på en av slitbanans ribbor kan se nummer 3-8. När man inte längre kan se nummer 8 på grund av att det har slitits bort finns det mindre än 8 mm kvar. Detta system försäkrar att man alltid byter ut däcken i tid.

De däck som Nokian tillverkar innehåller enbart renade oljor och är helt fria från cancerframkallande och giftiga kemikalier. Nokian var världens första däckföretag som började använda renade oljor vid däcktillverkningen. Precis som med alla bildäck så bestäms Nokian Hakka Black pris efter vilka dimensioner som behövs och det går att få däcket från 16 till 20 tum.

Jämför upp till 4 produkter:

av 12
av 12
Är en betald annons
Skrolla upp