Valda filter

Nexen Winguard Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Nexen som företag

Nexen grundades i Sydkorea år 1942 under namnet Heung- A Tire Co. och var den första däcktillverkaren för fordon i landet. År 2000 bytte företaget namn till Nexen Tire för att stärka företagets image. Sedan dess har företaget växt starkt och utvecklats på alla plan. I dagsläget har Nexen tagit sig upp till toppen bland däcktillverkarna i världen. Däcket winguard nexen är ytterligare ett bevis på det.

Vad gör nexen winguard till ett lämpligt däck för bilen?

Ett köp av nexen winguard ger dig som bilägare och bilförare flera nyttiga fördelar då detta däck besitter flera bra egenskaper. Eller vad sägs om följande:

  • Bra prestanda på vått underlag. Detta på grund av den höga halten av kisel i gummiblandningen, samtidigt som slitbanans V-formade design gör att vatten trängs undan och i sin tur minskar risken för vattenplaning.
  • Bra prestanda på snö och is. Kombinationen av polymerer i gummiblandningen och de runtgående kanalerna gör att detta däck har en temperaturflexibilitet som ger dig en trygghet under det kalla vinterhalvåret.

Ett nexen winguard däck kan därför ses som ett bra köp om du färdas mycket på underlag som är svårare att behärska.

Här hittar du nexen winguard till ett bra pris

Nya däck kostar alltid och det är sällan en utgift man jublar över. Priset på nexen winguard är dock absolut överkomligt och man får ett bra däck för pengarna. Däcket är inget däck av allra högsta klass, men fyller sitt syfte gott och väl. Oavsett vilken prisklass ett däck har så är det alltid bra att vara ekonomisk då man kan spara flera hundra kronor på ett väldigt enkelt sätt. Det kan nämligen skilja en del i pris beroende på återförsäljare, så för att hitta billiga nexen winguard däck så gäller det att vara lite smart. Ett bra tips är därför att inte acceptera första bästa pris du hittar hos en återförsäljare. Gå in på internet och sök efter däcket, så kommer du få upp mängder av återförsäljare och butiker som har däcket till försäljning. Det är ofta en större konkurrens när man handlar däck online, och därför kan butikerna tvingas pressa ner priserna för att konkurrera om att få dig som kund.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 45365
visa fler 20
av 45365
Är en betald annons
Skrolla upp