Valda filter

Hi Fly Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Hi Fly däck – ekonomiska och effektiva

Söker du ett prisvänligt däck med bra egenskaper kan Hi Fly däck vara något för dig. Hi Fly tillverkar däck för alla säsonger. Här hittar du sommardäck, all-round däck och dubbfria vinterdäck, samtliga till ett överkomligt pris.

Väghållning, grepp och ljudnivå

Hi Fly däck är tillverkade för att ge minsta möjliga bullernivå och ett lågt rullmotstånd. Genom att använda ny teknik gällande gummiblandning och innoviativa mönster erbjuder däcken, beroede på vilket säsongsdäck du väljer, ett bra grepp på torrt, vått, isigt och snöigt underlag.Sommardäck är dessutom också mönstrade på ett sådant vis att det minskar risken för vattenplaning vid exempelvis ett skyfall. Det minskade rullmotståndet gör att din bil förbrukar mindre bensin och skonar såväl miljön som din plånbok. Kom ihåg att det är viktigt att du har rätt däck för rätt säsong.

Få det mesta ut av dina däck

Dagens däck är alla framtagna för att ha en så lång livslängd som möjligt, en uppgift som inte är helt lätt med tanke på att däck alltid kommer att slitas vid användning. Även Hi Fly däck är tillverkade för att vara tåliga så att du kan använda dem länge. Du kan själv vidta åtgärder för att bevara dina däck längre genom att exempelvis vara noga med rengöring. När det är dags att lägga undan däcken för säsongen bör du se till att du lägger dem i ett svalt, torrt och mörkt utrymme för bästa hållbarhet. Din plånbok kommer att tacka dig.

Jämför upp till 4 produkter:

av 17
av 17
Är en betald annons
Skrolla upp