Valda filter

Goodyear Ultra Grip Ice Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Goodyear Ultragrip Ice håller dig på vägen

När det kommer till vinterdäck vill vi inte tumma på funktionen och kvaliteten. De däck du har på bilen kan innebära skillnaden mellan liv och död. Med Goodyear Ultragrip Ice för du ett högkvalitativt däck tillverkat med den senaste tekniken och designen för att göra din vinterkörning så säker som möjligt.

Njut av utmärkt grepp och väghållning

Goodyear har utvecklat en MultiControl Ice-teknik som ger bättre kontroll när du gör på is. Dubbdäcken har försetts med ökad dubbkontakt med vägytan vilket resulterar i att du får ett effektivt grepp på is, något som ger e bättre väghållning. Goodyear Ultragrip Ice har ett innovativt mönster skapat för att ge dig grepp i snö och hydrodynamiska kanaler som leder bort slask och vatten från däckets yta för att du lättare ska undvika vattenplaning. Bromsförmångan har förbättrats genom en gummiblanindning som innehåller kisel. Den hjälper också till med greppet på vått väglag.

Säkert och hållbart

Som en säkerhetsmedveten och eknomisk förare vill du investera i ett däck som ger dig bästa möjliga väggrepp och som samtidigt håller länge. Goodyear Ultragrip Ice är tillverkat för hållbarhet men självklart kommer användning att leda till slitage. För att förlänga livet på dina däck kan du se till att förvara dem på rätt sätt under sommarsäsongen. Däck utan fälg bör stå upp och däck med fälg bör förvaras liggande. Utrymmet du förvarar dem i bör vara svat, torrt och mörkt. Följer du de enkla råden kommer du att kunna njuta av dina däck under lång tid.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 47122
visa fler 20
av 47122
Är en betald annons
Skrolla upp