Valda filter

42 R622 Cykeldäck

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Cykeldäck 42 622 för en härligare cykeltur

Att ta ut cykeln för att bege sig ut på en cykeltur är en härlig känsla. Det är dock viktigt att du hittar bra cykeldäck 42 622 om du vill kunna försäkra dig om att din cykeltur kommer att bli en positiv upplevelse. Stabila däck som håller länge är nyckeln till en välskött cykel.

42 622 däck för din cykel

Väljer du cykeldäck 42-622 tum så kommer du snabbt att märka att de erbjuder den stabilitet du behöver. Materialet gör att de rullar lätt på marken och slitaget är minimalt, oavsett vilken tid på året du är ute på cyklar. Med en bredd på 42 och en diameter på 622 vet du att du har smidiga däck på cykeln som samtidigt arbetar för att du ska rulla framåt precis så smidigt som du behöver. 42-622 däck är helt enkelt en bra investering för dig och din cykel.

Pris på däck 42-622 mm

Du hittar dessa däck till ett mycket bra pris som ligger på ungefär 165 kronor. Till detta bör du betänka att däcken i allmänhet håller mycket länge tack vare den höga kvalitet som de uppvisar. Att välja en cykel som passar till cykeldäck 42-622 har helt enkelt många fördelar och du kan med dessa däck se fram emot att njuta av din cykel under många år framöver.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 810
visa fler 20
av 810
Är en betald annons
Skrolla upp