Valda filter

Gislaved Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori

Vinterdäck Gislaved

Vill du köpa Gislaved vinterdäck så kommer du inte bli besviken. De är speciellt utrustade och anpassade för det nordiska vinterklimatet och finns i flera olika versioner. Gislaveds vinterdäck finns i tre olika versioner och alla tre klarar av det nordiska väglaget utan problem.

Det första är det dubbade däcket NordFrost 100 vilket är ett däck som gör att du kan känna dig säker när du kör på vått och halt underlag. Dubbarna i däcket hjälper till att bromsa och kortar ner bromssträckan samtidigt som du har ett säkert snögrepp när du kör. Rullmotståndet är mycket lågt vilket gör att däcket är vänligt mot både miljön och din plånbok

Det andra däcket, SoftFrost, är ett av Gislaved dubbfria vinterdäck på de svenska vintervägarna. Mittenspåret i däcket är utformat på ett sätt som ger en optimal dränering av snöslask och vatten vilket ger stabilitet på såväl torra som blöta vägar. Gillar du att köra dubbfritt är detta däck för dig.

Det tredje och sista däcket kallas NordFrost C och är ett specialtillverkat dubbdäck för transportfordon. Detta däck är ett dubbdäck med ett mönster som anpassats efter nordiska vinterförhållanden och har en extremt lång livslängd. Detta gör däcket till det ultimata vinterdäcket för transportbilar som kör på nordiska vägar under den stränga vintern.

Köpa Gislaved Vinterdäck

Vill du köpa billiga Gislaveds vinterdäck samtidigt som du vill få bästa pris Gislaved vinterdäck så gå in på däck-online.com och se de olika sortimenten. Gislaveds vinterdäck pris hamnar oftast mellan 800 – 2 000 kronor, beroende på modell. De vinterdäck Gislaved pris hamnar på är mycket bra för den svenska marknaden och med den höga kvalitén kan man inte gå fel med dessa. Det är mycket enkelt att beställa hem och gör du det via hemsidan går det snabbt och effektivt.

Jämför upp till 4 produkter:

av 46
visa fler 20
av 46
Är en betald annons
Skrolla upp