Valda filter

235 35 R19 Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Vinterdäck 235 35 r19 med DriveGuard

Vinterdäck i den högsta klassen men väl värda pengarna. Med vinterdäck 235 35 r19 får du allt du behöver och förväntar dig i däck som skall hålla för vinterväglag och vinterns allmänna påfrestningar. Med Bridgestone 235 35 19 vinterdäck får du helt enkelt full kontroll på resan, varje gång, oavsett väderlek och förutsättningar.

Utmärkta 235 35 r19 vinterdäck till ett konkurrenskraftigt pris

Med de här vinterdäcken vet du att du har kvalitet hela vägen. Du betalar 2500 kronor per däck men får då däck som kommer att hålla under många år framöver. De klarar alla vinterns utmaningar på ett utmärkt sätt vilket gör att du inte behöver oroa dig ens i svåra situationer.

Teknik, dimensioner och förutsättningar

Däcken har en NanoPro-Tech-blandning som förbättrar fördelningen av kiseldioxid. Detta ger dig som kör de bästa broms- och kurvtagningsegenskaperna som går att hitta på marknaden idag. Däcken erbjuder också stabilitet med en bredd på 235, en höjd på 35 och en diameter på 19. Belastningindex anger 91 för vinterdäck 235 35 19. De är välkända för ett utmärkt våtgrepp vilket är önskvärt i svenska och nordiska klimat.

Kort bromssträcka och förbättrad dragkraft

Det går att finna dessa vinterdäck till ett bra pris och billiga vinterdäck 235 35 r19 i en extremt bra kvalitet är rätt val för dig som vill köra tryggt och säkert även under vintertid. Med den senaste tekniken och en kombination av 2D-kanaler i mitten av däcket och 3D-kanaler i axelpartiet så får du en kortare bromssträcka på is- och snötäckta vägar. De välutvecklade sicksackspåren med vinkade kanter gör också att du får bättre kontakt mellan snön på vägen och snön i spåren. Köp vinterdäck 235 35 r19 för god prestanda.

Jämför upp till 4 produkter:

av 40
visa fler 20
av 40
Är en betald annons
Skrolla upp