Valda filter

225 50 R17 Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Fem Viktiga Tips Om Hur Du Tar Hand Om Din Bil

Förutom bekvämligheten som bilar ger oss, är det också en produkt med månader eller till och med år av arbete bara för att spara upp till den lilla peng som behövs för dina hjul. För vissa människor är det en dröm att kryssa av på deras lista. För vissa människor är det ett tillägg i deras samling. För vissa människor blir bilen ett hem för dem.

Hur som helst så tittar vi på våra bilar, det är viktigt att veta hur du tar hand om din värdefulla bil.

Kör inte som om det är slutet på världen

Att köra som om du är i ett bilrace kommer inte att göra något bra för din bil. Detta kommer bara att öka påfrestningen på din bil, vilket kan leda till reparationer på din motor, bromsar och fler utgifter som du inte vill ha att göra med. Om du kör hänsynslöst så kommer bilen att ta ett slag, men att köra ansvarsfullt kommer att bevara ditt fordons liv och ditt eget liv.

Om du kör som en galning så kan det få en fjärillseffekt och det vill du inte.

Rengör din bil varje månad. Se till att göra det!

Av alla saker du kan locka till dig, se till att jord och smuts inte finns på listan. En ovårdad bil kommer att locka skadliga faktorer till dess inre och yttre. Detta hjälper dig inte att tjäna poäng för den person som du gillar eftersom om du inte kan ta hand om din bil, vilka andra saker kan du inte ta hand om?

Använd ett pålitligt märke för din bilolja.

Det är inte ett okänt faktum att din bil behöver olja för att smörja motorn, men varje månad eller efter behov måste du kontrollera oljan. Du måste byta ut den var 5 000 till 7 500 mil. När det gäller märket på oljan så har varje tillverkare något att säga om det, men de flesta är överens om att det är bra att byta ut oljan regelbundet.

Kontrollera dina däck, de kan redan vara trötta!

Att byta ut dina däck kostar tusen kronor gånger tre eller så, men att kontrollera däcktrycket kostar cirka hundra kronor eller femhundra. Praktiskt taget, att få dina däck kontrollerade kommer att spara dig pengar. Genom att kontrollera däck som tex 225 50 R17 vinterdäck, så kommer du också att se till att däcktrycket är korrekt. Felaktigt däcktryck kan leda till problem som instabilitet, lägre miltal per liter, punkterat däck eller dålig inbromsning. Vänd dig till närmaste lokala däckbutik för att få dem kontrollerade.

Glöm inte bromsarna!

Att inte uppmärksamma dina bromsbelägg kan eventuellt leda till fler utgifter, som till exempel bromsrotorer som inte fungerar, vilket kan leda till ett utbyte eller en nödsituation som du inte kan föreställa dig. Det skadar inte att få dina bromsar kontrollerade av en bromsspecialist så att alla problem kan lösas så snabbt som möjligt.

Återfå bekvämligheten som bilar ger dig genom att se till att allt som måste uppmärksammas om dem kommer att märkas. Trots allt, en väl underhållen bil kommer aldrig att svika dig. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 177
visa fler 20
av 177
Är en betald annons

De bästa däcken gör den bästa körupplevelsen. När du klätt upp dig för en speciell sammankomst eller stort event vill du inte behöva byta däck när du får punktering. Kanske beror det på att du har köpt däck som inte är av bästa kvalitet. Så, om du vill ha problemfri körning och se till att du inte får punktering, välj vinterdäck 225 50 17. Detta däck har hjälpt människor i många år med en säker körning.

DE VIKTIGASTE TEKNISKA EGENSKAPERNA OCH DESIGNFUNKTIONERNA på 225 50 r17 vinterdäck

Billiga vinterdäck 225 50 R17 har alla funktioner du letar efter:

  • Det bästa och mest effektiva vintergreppet
  • Miljövänligt: Ännu tystare, mindre slitage på vägen, mycket lägre bränsleförbrukning
  • Exakta och stabila köregenskaper

Du kan spara mycket i plånboken eftersom däcket bara behöver pumpas ibland när du kör långt. Bortsett från det, har detta däck miljövänliga egenskaper eftersom du inte behöver byta det när det blir tomt. Du behöver bara kontrollera om det har tillräckligt med luft innan du ger dig av på din resa. Det gör dig säker och kommer ta dig dit du vill resa.

DRIFT OCH UNDERHÅLLSFUNKTIONER FÖR 225 55 17 vinterdäck

Minimalt Underhåll

Köp vinterdäck 225 50 R17 som inte behöver rengöras varje dag, du behöver bara tvätta det när det blir smutsigt eller får för mycket skräp. Se till att däcket har tillräckligt med luft.

Skrolla upp