Valda filter

225 45 R17 Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Vad Du Ska Leta Efter När Du Köper Ett Nytt Däck

När samtalet om att köpa ett nytt däck ligger på bordet är det inte nödvändigtvis de mest intressanta diskussionerna om att ha en bil. Att känna till ett däcks grunder är dock ett måste för bilägare.

Visste du att däck kan hjälpa dig att spara pengar för bränsle? Visste du att vissa däck är avsedda för långsammare hastigheter medan andra kan utföra 210 kilometer i timmen? Visste du att vissa däck är konstruerade för att du ska kunna köra säkert från ditt hem till din destination och att vissa däck kan göra så mycket mer däremellan?

KÄNN TILL DÄCKETS FUNKTIONER

Däck med funktioner som gör det värt att köpa är också orsakerna till att vissa däck är dyrare än andra. Vissa däcktillverkare konstruerar sina däck för att minska stoppsträckan, som för 225 45r17 vinterdäck. Vissa däck kan fortfarande användas även om de är skadade. Vissa däck är konstruerade för din bränsleekonomi.

KÄNN TILL HUR LÄNGE SOM DÄCKET KOMMER ATT HÅLLA

När du letar efter en ny bil så bör du veta om dess livslängd. Många faktorer bidrar till hur länge däcken varar, inklusive hur kurviga vägar du åker på, höjden på den plats du vanligtvis kör på och om du bor i kalla eller varma temperaturer.

Fundera över hur länge du vill att dina däck ska hålla. Om du vill köra på ett däck i 60 000 till 120 000 kilometer så bör du välja de högpresterande helårsdäcken. Om du vill att ditt däck ska prestera i 60 000 till 160 000 kilometer, välj helårsdäcken. Toppresterande däck erbjuds vanligtvis utan ett fast nummer för dess livslängd, men de är vanligtvis utslitna efter 40 000 kilometer.

KÄNN TILL STORLEKEN

Du måste veta vilken storlek på däck som ditt hjul kan ta och vad storleken på ditt fabriksdäck är. Att ändra däckets storlek kan direkt påverka hur ditt fordon presterar och går. Vanligtvis är fabrikshjulet och storleken basen hos fordonstillverkare när de förbereder konstruktion av fjädring och hantering av komponenter.

Kolla i bilens instruktionsbok för specifikationer och rekommendationer. Du måste också prata med en däckexpert först om du planerar att byta till en annan däckstorlek. Ibland kan däck se bra ut i ett utställningsrum, men det betyder inte att de fungerar bäst när du använder dem på vägen.

PRIS

Tänk alltid på priset med alla typer av inköp som du gör. Se till att produkten säljs för vad den faktiskt kan göra. Kommer däckets flaggskeppsfunktioner att fungera när de används? Vad sa de andra kunderna om deras bilköp?

Se till att du får maximala besparingar och maximala fördelar. Nu kan du betala digitalt när du köper bildäck. Det är bra eftersom att det innebär att du minskar transaktioner från tredje part som bara lägger till kostnader på däcket. Du bör dock handla om de erbjuder montering och liknande eftersom lokala däckbutiker medför extra kostnader. Utnyttja dina alternativ och var en klok konsument.

I samtalet om att köpa en ny bil är det viktigt att jämföra priser först. På detta sätt hittar du olika erbjudanden och du kan ha flera alternativ. Det är alltid bättre att ha alternativ eftersom att det ger dig fördelen att vara på det vinnande slutet.

Trevlig körning! Bli inte trött! 

Jämför upp till 4 produkter:

av 196
visa fler 20
av 196
Är en betald annons

När du letar efter däck till ditt fordon, måste du alltid leta efter de bästa. Däcken som kommer att hålla i flera år och kan hantera alla typer av väder. Men nu behöver du inte oroa dig eller leta efter andra däck, eftersom dessa vinterdäck 225 45 17 har alla de fantastiska funktioner som passar ditt fordon.

DE VIKTIGASTE TEKNISKA EGENSKAPERNA OCH DESIGNFUNKTIONERNA på 225 40 r17 vinterdäck

Det bästa greppet och styrningen

Varje däck har spår och klackar som är perfekt formade till det allra bästa däckmönstret. Således har det ett anmärkningsvärt enastående grepp och god hantering.

Bättre kontroll

Slitbanan på dessa 225 45 17 vinterdäck är stark och robust. Det kommer också med ett märkbart tandat spår som syns väl i spåret efter däcket.

Låg bränsleförbrukning

De billiga vinterdäcken 225 45 r17 har gummi som innehåller material som silikon, rapsolja och naturgummi som ger ett säkert grepp även under vinterkörning.

DRIFT OCH UNDERHÅLLSFUNKTIONER för vinterdäck 225 45 r17

Exceptionell bromsning och accelerering

Köp vinterdäck 225 45 R17 för dess däckmönster som är utmärkt för bromsning och accelerering. Även om du kör vid en hög hastighet, kan detta däck klara av vilken hastighet du än vill, utan problem. Detta är ett av de bästa däcken på marknaden eftersom det kan hjälpa dig med bromskontrollen så att du kan känna dig säker på alla din körturer.

Minimalt Underhåll

Precis som andra däck vill du inte få det här däcket fullt med lera eller annan form av skräp, så rengör det efter körning. 

Skrolla upp