Valda filter

225 40 R18 Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


En Simpel Guide för att Välja Rätt Vinterdäck till Din Bil eller Motorcykel

När du gör val till din motorcykel eller bil så är en av de första sakerna att välja rätt däck för dina körförhållanden. Även om detta beslut är mycket viktigt året runt, är det av yttersta vikt under vintersäsongen när vädret blir kallt och is och snö kan vara mycket vanligt. Att ha fel däck i dessa väderförhållanden kan vara en fråga om liv och död. Tack och lov så är rätt val av vinterdäck inte så komplicerat, förutsatt att du följer vissa steg.

Ta Hänsyn till Typ och Storlek på Däcktillverkaren som Rekommenderas för din Bil

Det första viktiga steget i att välja rätt vinterdäck är att se vilken typ och storlek på däck som biltillverkaren har rekommenderat för ditt fordon. Denna information hittas i instruktionsboken som medföljde vid köpet av din bil. Gå sedan till den lokala däckbutiken eller återförsäljaren och köp M+S däck direkt till din bil och få dem monterade. Den här typen av däck, de som inte har metalldubbar insatta i dem, hjälper dig att hantera hala vintervägar och kan användas på allmänna motorvägar.

Överväg Däck med Metalldubbar

Om du bor på en plats med extremt väder, där däck med metalldubbar är tillåtna under den kalla säsongens höjd, så bör du köpa två uppsättningar av däck. Den första uppsättningen är däck utan metalldubbar och den andra uppsättningen är däck med metalldubbar för årets isigaste delar. Senare på vintern så kommer du förmodligen att behöva byta däck tillbaka till gummitypen eftersom att på de flesta ställena så är däck med metalldubbar endast tillåtna under de kallaste månaderna. Kontrollera i vart fall de lokala bestämmelserna eftersom att däck med metalldubbar är förbjudna i tio stater.

Kom ihåg att se till att däcken du har monterat har samma mått. Ska du köpa däck som 225 40r18 vinterdäck, se till att varje däck har samma slitbanemönster, typ och storlek. Att ha bildäck av olika storlek, typ och slitbanemönster kan leda till förlust av dragningskraft på hala vintervägar.

Använd aldrig däck som är för stora för din bil

Däck som är extremt stora jämfört med de som biltillverkaren har föreslagit kan skada din bils fjädring eller stänkskärm och helt enkelt få den att bete sig bedrövligt.

Skillnaden mellan vanliga däck och vinterdäck finns i mönsterdjupet. Ett vinterdäck görs med ett brett utrymme mellan mönsterdjupet, med dubbar för att hålla fast i snön och bibehålla dragningskrafter. Å andra sidan är året-runt-däck designade med smalare mönsterdjup. Smala mönsterdjup kan visa sig ge en skönare åktur men kan dock inte åka så bra på snön.

Om du inte vill montera vinterdäck eller om du inte bor på en plats där du har nytta av dem hela tiden, så kan du överväga däckkedjor. Kedjor kan förbättra däckens dragningskraft påtagligt.

Som alltid, se till att kedjan är väl monterad på bilens däck. Felmonterade kedjor fungerar inte korrekt, skadar eller får din bil att krångla.

Jämför upp till 4 produkter:

av 97
visa fler 20
av 97
Är en betald annons

Körning eller transport från en plats till en annan har varit en del av våra dagliga rutiner under en lång tid. Det används för arbete, studier, affärer och annat. Det ger ett effektivt sätt för transport och ger säkerhet och effektivitet. Med en global trend som ökar efterfrågan och utbudet, tillverkas bilar och andra fordon för att tillgodose människors behov.

När du väljer en bil och dess funktioner måste du också titta på däcken på den. Däcken måste vara av god kvalitet för att klara av inte bara en effektiv körning utan också en trevlig resa som är värd att minnas. Lyckligtvis har Vinterdäck 225 40 18 allt du behöver och söker till en högkvalitativ bil.

Viktigaste tekniska egenskaper och designfunktioner

Grepp

Däck är avsedda att ha kontakt med olika typer av underlag eller vägar, inklusive gata, lera, grusvägar, vatten och mycket mer. Därför ger Vinterdäck 225 40 18 ett utmärkt grepp för däcket mot underlaget som ger ett effektivt motstånd och hastighet för bilen.

Lång Livslängd

Vinterdäck 225 40 18 är den typ av däck som underlättar en lång livslängd och den mängd tid som det varar ute på vägarna. Det kan förhöja körupplevelsen med kvalitet och effektivitet.

Om du ser fram emot att få dessa funktioner och egenskaper hos Vinterdäck 225 4018, överväg att köpa just dessa däck nästa gång du shoppar till din bil. Denna typ av däck ska inte ignoreras eller tas för givet för de ger en exceptionell upplevelse som kan köra dig många mil.

Skrolla upp