Valda filter

Nordexx Sommardäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

Nordexx sommardäck: Intresserad kul

Varumärket låter nordiskt, men erbjuder Nordexx varumärket även för varma temperaturer lämpliga däck. Nordexx sommardäck kännetecknas av deras utmärkta köregenskaper på varm asfalt precis som genom sin tillförlitlig vattenplaning. Säkerhetsmedvetna förare hittades med Nordexx sommardäck ett bra alternativ till dyrare modeller.

De viktigaste fakta om Nordexx sommardäck

Varumärket tillhör Nordixx NDI Group, som har sitt huvudkontor i Danmark. Förutom däck NDI tillverkar också smörjmedel, batterier och reservdelar till bilar. De produktionsanläggningar för Nordexx sommardäck är inte bara i Danmark, men även i Tyskland, Norge, Sverige och Storbritannien. kvalitet men billiga däck exporteras eller i många andra länder. Av uppfyller naturligtvis Nordexx sommardäck alla europeiska standarder och kan därför inga begränsningar på vägarna vara. I sortimentet ingår sommardäck för alla populära bilmodeller, många olika tums storlekar finns tillgängliga.

Lågt slitage och väl utformad profil för alla vägar

Utbudet av Nordexx sommardäck omfattar Nordexx Cirrus och Nordexx Comus. Båda modellerna skiljer sig åt i sin profilering varandra. En sak som de har gemensamt: De längsgående spår med de många små sidospår ger goda vattenplaningsegenskaper. Även på våta vägar förare enkelt kan hålla reda på, bromssträckan inte förlängs avsevärt. En annan källa till fara på sommaren är varm asfalt som mjukar upp Gummiebeschichtung; följden är en högre nötning och därmed en snabbare förslitning. Nordexx sommardäck är tillverkade av material av hög kvalitet, som också tål höga temperaturer. Därför är de imponerar med lång livslängd. Som XL version för lastbilar och skåpbilar är också Nordexx Stratus erbjudandet.

Billigt och säkert: Nordexx sommardäck uppfyller också kraven i krävande förare. den Joyride är alltså på sommaren ingenting i vägen.

Jämför upp till 4 produkter:

av 2
av 2
Är en betald annons
Skrolla upp