Öppna filter

DÄCK DIMENSION

Index

EU Labeling


till

Seller

Visa allt

Brand

Visa allt

Additional Options

Construction

Sommardäck Evergreen

Evergreen Sommardäck är lösningen för alla förare som inte vill spendera mycket pengar på bra däck. Med de låga priserna på dessa producenter står med sina däck i Somme Reifen.de toppen.

Evergreen Sommardäck - från Asien till världen

Däcktillverkaren Evergreen är känt i Kina under en lång tid. År 1995 var de första fabrikerna öppnas. På relativt kort tid lyckats Evergreen att bli en av de ledande tillverkarna av däck av olika slag. Numera Evergreen exporterar sina däck i mer än 70 länder. Och med framgång, eftersom Evergreen Sommardäck bland de mest populära i medelklassen. Det finns skäl, eftersom dessa däck är inte bara hög kvalitet och rimligt prissatta, oberoende tester visar gång på gång hur säker du är ute och reser med dem. Om du tittar runt på Reifen.de, då du kommer till Evergreen däck inte över. De är i ett stort antal praktiskt taget alla fordonsklasser tillgängliga. Bra priser och bra kvalitet spel för kunderna numera en viktig roll. Av denna anledning, fler och fler förare väljer Evergreen Somme däck.

Bra prestanda till ett lågt pris

Exempel på bra Evergreen Sommardäck det på Reifen.de många. En av dem är Evergreen EU 72XL . Denna sommardäck är en av de mest sålda i EU. Å ena sidan är han, till skillnad från andra däck i sin klass, mycket låga. Å andra sidan uppfyller detta Evergreen Sommardäck alla säkerhetsstandarder. Det ger en ljudintensitet på 76 dB gerademal under körning. Bränslesnål man kör också med detta däck. För terrängfordon och SUV är Evergreen ES 82 rätt. Dess dessutom säkrade profil är idealisk för grusvägar. När det gäller bränsleförbrukning och vattenplaning många tester har klassificerat däcket i klassen E.

vill Evergreen Sommardäck är ett billigt alternativ för förare, säkerhet och körkomfort till ett lågt pris har. De är tillgängliga för alla fordonsklasser som erbjuds från Reifen.de.

Mer ...

Jämför priser för Evergreen Sommardäck

Mer ...
Valda filter:
 • Tillverkare: Evergreen

Jämför upp till 4 produkter:

av 1
  • 235/45 ZR19 99W
  • Bil - Sommar

  Snabblänk till erbjudandet

  dackonline.se 1 228,00 kr
  • C
  • B
  • 72 dB

  från  1 228,00 kr

  Alla 1 erbjudanden
av 1
Är en betald annons

Visa datorsajten