Valda filter

Evergreen Sommardäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Sommardäck Evergreen

Evergreen Sommardäck är lösningen för alla förare som inte vill spendera mycket pengar på bra däck. Med de låga priserna på dessa producenter står med sina däck i Somme Dack-online.com toppen.

Evergreen Sommardäck - från Asien till världen

Däcktillverkaren Evergreen är känt i Kina under en lång tid. År 1995 var de första fabrikerna öppnas. På relativt kort tid lyckats Evergreen att bli en av de ledande tillverkarna av däck av olika slag. Numera Evergreen exporterar sina däck i mer än 70 länder. Och med framgång, eftersom Evergreen Sommardäck bland de mest populära i medelklassen. Det finns skäl, eftersom dessa däck är inte bara hög kvalitet och rimligt prissatta, oberoende tester visar gång på gång hur säker du är ute och reser med dem. Om du tittar runt på Dack-online.com, då du kommer till Evergreen däck inte över. De är i ett stort antal praktiskt taget alla fordonsklasser tillgängliga. Bra priser och bra kvalitet spel för kunderna numera en viktig roll. Av denna anledning, fler och fler förare väljer Evergreen Somme däck.

Bra prestanda till ett lågt pris

Exempel på bra Evergreen Sommardäck det på Dack-online.com många. En av dem är Evergreen EU 72XL . Denna sommardäck är en av de mest sålda i EU. Å ena sidan är han, till skillnad från andra däck i sin klass, mycket låga. Å andra sidan uppfyller detta Evergreen Sommardäck alla säkerhetsstandarder. Det ger en ljudintensitet på 76 dB gerademal under körning. Bränslesnål man kör också med detta däck. För terrängfordon och SUV är Evergreen ES 82 rätt. Dess dessutom säkrade profil är idealisk för grusvägar. När det gäller bränsleförbrukning och vattenplaning många tester har klassificerat däcket i klassen E.

vill Evergreen Sommardäck är ett billigt alternativ för förare, säkerhet och körkomfort till ett lågt pris har. De är tillgängliga för alla fordonsklasser som erbjuds från Dack-online.com.

Det finns inga fler produkter att lägga till i din sökning.

Denna butik har inga erbjudanden för tillfället

Jämför upp till 4 produkter:

av 14213
visa fler 20
av 14213
Är en betald annons
Skrolla upp