Valda filter

Accelera Sommardäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

EU-märkning


till

Säljare

Testbedömning

till

De Accelera sommardäck övertyga med god broms

Den indonesiska Företaget producerar sedan 1996 hög kvalitet sommar och vinterdäck sedan. Dessa är bland annat för bilar, minibussar eller SUV. På sommaren, de övertygar med bra grepp och tillförlitlig bromsning. Även terrängdäck erbjuds av Accelera. Den Lota RF är ett bra exempel på utförandet av sommardäck Accelera. Den klassiska sommardäck Epsilon är i den övre delen delen av tillverkaren.

Accelera sommardäck finns som off-road däck

En pålitlig modell bland sommardäck Accelera är Iota , som är utformat som off-road däck. I hastigheter upp till 270 km / t det håller bra koll och följer perfekt till marken. Den Accelera sommardäck är lämplig för olika ytor. Bullret är 74 decibel i mellanregistret, goda resultat är bränsleförbrukningen med kategori C som erhållits för en off-road däck. Den asymmetriska däckmönstret driver ut vatten på vått väglag mycket väl.

De klassiska sommardäck Accelera

Den sommardäck Accelera för bilar är en av de "Epsilon" . Han är antagen till 210 km / t för hastigheter. Profilen ger med detta bildäck för god vattenavrinning, vilket gör även på vått underlag för optimala resultat. Men parad disciplin här däcket är torr väg. Han får med bra grepp och en mycket bra bromsförmåga. Således däcket kan utveckla sin fulla kraft, måste ägnas åt tillräckligt djup. En minsta mönsterdjup av fyra millimeter bör följas av säkerhetsskäl. Äldre än fem år, ska däcken inte heller vara.

Oavsett om du behöver en bil eller en SUV körning, de Accelera sommardäck finns för olika typer av fordon. Epsilon och Iotus är främsta sommardäck och övertyga genom genomgående bra prestanda.

Jämför upp till 4 produkter:

av 17
av 17
Är en betald annons
Skrolla upp