Valda filter

Achilles Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Köp Achilles däck dygnet runt till rimligt pris.

Achilles däck är produkt av sydostasiatisk tillverkare, som erbjuder ett brett utbud av däck till alla slags fordon och olika ändamål.

Ett namn du kan lita på

Achilles Radial är en av Indonesiens ledande däckmärken med en rik historia, trots att den börjar 2005 – just när första däck rullade ut från fabriken. Även om den kan anses vara ung och oerfaren, och trots att den är avgrening av dess moderbolag, MSA är Achilles däck är produkt av en väletablerad och ansedd däcktillverkaren. Den lever upp helt till namnet av grekiska hjälten som den bär – modig och djärv, den som omedelbart fått enormt framsteg, fantastiskt rykte och global marknadspenetration. Genom att snabbt förstå marknadens efterfrågan och behov, började Achilles snabbt leverera högkvalitativa däck till konkurrenskraftiga priser. Till Achilles däck utbud ingår en komplett produktportfölj som inkluderar High Performance, Ultra High Performance däck för nyttofordon, terrängbilar, personbilar. Dessa däck ger kompromisslös prestanda till överkomliga priser, vilket i kombination med strukturell integritet gör dem idealiska valet.

Achilles däck hela modellutbud

Bland däck till personbilar kan man inte låta bli att märka Achilles 2233 som står på toppen med brett assymetriskt slitbanemönster, vilket ger en förbättrad styrrespons. De raka, runtomgående spår innebär att bilen har en starkare bromskraft och bättre motståndskraft mot vattenplaning. För riktigt sportligt bilbeteende rekommenderas att titta närmare på Achilles ATR Sport däck, avsett för att komplettera prestanda av sportbilar. Det utvecklats för att ge bra grepp tillsammans med lyhörd och förutsägbar väghållning på våtväglag. Sådan mirakel är möjlig tack vare kiseldiodxid gummiblandning, 3D-klackar med självlåsande lameller, som utöver ger förbättrad bränsleffektivitet, minskad vägbuller och bekväm körning. Achilles däck för terrängbilar är presenterade av produkter för stadsjeepar som Desert Hawk HT och UHP som ger utmärkt vattenavledning från kontaktytan och bra grepp om torrt väglag, medan Achilles Desert Hawk AT passar idealiskt för riktiga terrängbilar med försjutna mönsterklackar och ansenligt däckets mönsterdjup som ger överlägsen dragkraft på vägar, som saknar asfaltbeläggning. Hos dack-online.com går det att välja lägre pris av denna och andra Achilles däck modeller.

Tillverkare av billiga kvalitetsdäck

Hårda konkurrensen leder till att skuma däcktillverkare tillverkar däck medvetet med låg kvalitet som tillåter betydlig prissänkning. Deras däck trots lockande pris hotar med säkerhet. Men vad ska man göra om välkända däcktillverkare håller hutlösa priser på sina produkter? Lösningen finns i form av däck från Achilles. Indonesiska däcktillverkaren sysslar med däcktillverkning till bilar och tunga fordon sedan 1988. Tack vare erfarenhet och nära samarbete med Pirelli lyckades producenten lansera hela utbud av sommar-, vinter- och året runt däck för olika ändamål från standardkörning till racing. Genom att använda nya tekniker i däcktillverkning får Achilles däck omdöme som överträffar förväntningar när det gäller styrbarhet på våt underlag med sommardäck. Företaget är bra på att sänka sina tillverkningskostnader vilket återspeglar sig inte på körkomfort, ljudnivå och bränsleförbrukning. Achilles däck tillverkas av högkvalitativ gummi från grannländer, som tillsammans med tillsatser blandade i vissa proportioner säkerställer verkligen de egenskaper man behöver.

Sortiment av Achilles däck

Man frågar ofta om Achilles däck är bra eller dåligt alternativ, men med tanke på heltäckande utbud av sommar- och vinterdäck tillsammans med tidstestad kvalitet försvinner bort alla tvivel. Utrusta sin lilla och medelstora personbil med Achilles 122 som greppar perfekt om våtväglag tack vare större spårantal som motverkar vattenplaning. Vill du dessutom gasa på och pressa ut det mesta ur bilen, så välj ATR Sport med silica gummisammansättning som enligt Achilles däck test minskar bränsleförbrukning, fast central ribba främjar rak linje stabilitet, 3D-klackar ger bättre grepp i kurvor och tyst körning. De som vill ha två fördelar i ett däck kan välja 2233 modell med assymetriskt slitbanemönster som ger utmärkt kurvstabilitet och rak linje stabilitet med exakt styrrespons. Saknar det tvärtom asfaltvägar i ditt område, välj Desert Hawk AT som presterar bra på all vägbeläggningar och utan dem. Vid körning på ödemarken passar Desert Hawk MT med ett super aggressivt slitmönster och en unik design av sidoklackar som ger otroligt låg grepp både på vildmark och sönderkörd lerig terräng.

Jämför upp till 4 produkter:

av 1
av 1
Är en betald annons
Skrolla upp