Valda filter

R4 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Visa allt

Konstruktion

Priskategori

4 tums däck

Det finns mängder med olika däck i alla möjliga storlekar och modeller. Det är viktigt att ta reda på innan du köper däck vad just ditt fordon behöver för däck. 4 tums däck är bland de absolut minsta däcken på marknaden. De passar framförallt till mindre fordon som golfbilar, mopeder, gräsklippare och jordbruksfordon som skottkärror. 4 tums däck är därför inte lika vanliga på marknaden som vanligare däck till bilar. Men det finns fortfarande mänger med olika däck från en rad tillverkare tillgängligt.

Tillverkare av 4 tums däck

4 tums däck är inte de vanligaste däcken på marknaden men de görs ändå av flertalet däcktillverkare. Företag som Continental, Maxxis, Kenda och Vredestein erbjuder alla olika däck till förmånliga priser till dina fordon. De erbjuder vanliga däck men även året-runt däck som passar alla säsonger.

Köpa 4 tums däck

Som tidigare nämnt så finns det ett gott utbud av 4 tums däck trots att de inte är de mest populära på marknaden och endast passar mindre fordon. Funderar du på att köpa billiga 4 tums däck rekommenderar vi att köpa de över internet. På så vis får du ett större sortiment att välja bland och du kan få de direkt hemskickade till dig så du slipper gå till din lokala affär. Vill du vara säker på att du får de billigaste och bästa 4 tums däcken för din budget så rekommenderar vi att du jämför priserna bland olika tillverkare, vilket är enkelt att göra på vår hemsida. På så vis får du billiga och bra 4 tums däck för dig. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 4
av 4
Är en betald annons
Skrolla upp