Valda filter

R29 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

till
kr

Varumärke


Säljare


Konstruktion

29 tums däck

29 tums däck är några av de ovanligare däcken på marknaden. Detta för att däcken inte används till särskilt många fordon. 29 tums däck används bland annat till cyklar och markarbetsmaskiner. 29 tums däck är bland de riktigt stora på marknader vilket innebär att de inte används för vanliga fordon som små och medelstora bilar. Du kan dock vara säker på att 29 tums däck är oerhört kvalitativa och de ger utmärkt komfort och garanterat hög säkerhet även på våt mark. De finns som både sommardäck och vinterdäck, men även helsäsongsdäck finns tillgängliga. Även för sportiga förare är 29 tums däck väl lämpade, för även vid höga hastigheter säkerställer de komfort och säkerhet i din körning.

29 tums däcktillverkare

Då 29 tums däck är relativt ovanliga så erbjuder inte alla däcktillverkare just dessa. Maxxis och Michelin är två mycket bra tillverkare när det kommer till cykelhjul som är 29 tum medan Goodyear och BKT erbjuder mycket bra markarbetsmaskindäck i den storleken.

Köpa 29 tums däck

Som tidigare nämnt så finns det ett gott utbud av 29 tums däck trots att de inte är de mest populära på marknaden och endast passar vissa fordon. Funderar du på att köpa billiga 29 tums däck rekommenderar vi att köpa de över internet. På så vis får du ett större sortiment att välja bland och du kan få de direkt hemskickade till dig så du slipper gå till din lokala affär.

Jämför upp till 4 produkter:

av 3
av 3
Är en betald annons
Skrolla upp