Valda filter

R24 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Testbedömning

till

Priskategori


24 tums däck

Nu för tiden är stora och breda däck inte längre speciella. För det mesta finns redan större däck för mindre fordon och för många fordon ingår också större däck i grundutrustningen. Om du också vill förbättra ditt fordon ännu mer så är 24 tums däck ett bra val. 24 tums däck ger ett utmärkt grepp på vägarna och ger också en mycket hög säkerhetsnivå. De fungerar utmärkt på såväl torrt som vått underlag, samt på isiga och snöiga vägar. 24 tums däck finns som sommardäck, vinterdäck och säsongsdäck. Många däcktillverkare erbjuder billiga 24 tums däck som samtidigt är mycket bra.

Hög lastkapacitet

Om du utrustar ditt fordon med nya däck spelar lastindex en viktig roll. Bara 10mm större diameter kan öka däckens lastindex med 20 kg. Lastindexet är lastkapaciteten hos däcken – det vill säga den maximala belastningen som däcket får utsättas för när det har maximalt lufttryck. Flera 24 tums däck har över 160 i lastindexet vilket innebär att de kan ta över 4500 kg på varje däck. Även bredden är större hos 24 tums däck. Den ökade bredden ger ökad körkomfort och bidrar till en bra körstabilitet. Däck R 24 används i många olika fordon och är dessutom mycket mångsidig. Många kända tillverkare som Falken eller Nexen erbjuder billiga 24-tumsdäck i sitt sortiment. Dessutom erbjuder dessa däck ett speciellt fälgskydd. I de flesta fall är 24-tums däck utrustade med optiska legeringsfälgar, vilket gör ditt fordon en blickfångare på vägen.

24 tums däck i test

Större däcks utsätts för olika tester vid upprepade tillfällen för att säkerställa deras kvalitet. 24 tums däck kan absolut räkna med deras perfekta grepp. Dessutom erbjuder de en mycket bra komfort vid höga hastigheter. Dessutom har 24 tums däck lågt rullande motstånd vilket leder till förbättrad dragningskraft. Det innebär även att bränsleförbrukningen minskar. 24 tums däck erbjuder maximal säkerhet på snöiga, isiga, våta och torra vägar och även för att säkerställa låg riskvattenplaning.

Köpa 24 tums däck online

Vi rekommenderar att köpa 24 tums däck online via internet. Detta för att sortimentet är mycket större än hos din lokala affär och dessutom kan du hitta billiga 24 tums däck på internet. Det bästa är att göra en prisjämföring mellan olika tillverkare för att hitta det bästa för dig. 24 tums däck erbjuds av alla de stora däcktillverkarna och det är enkelt att hitta de bästa 24 tums däcken för dig på vår hemsida.

Jämför upp till 4 produkter:

av 182
visa fler 20
av 182
Är en betald annons
Skrolla upp