Valda filter

R19 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


19 tums däck

Allt fler och fler bilar är utrustade med 19 tum däck. Bland fordon med mycket hästkrafter så är 19 tum däck mycket populära. På grund av storleken så erbjuder däcken bättre grepp på marken vilket garanterar en hög säkerhetsnivå. Då 19 tum däck används allt oftare så finns det mängder med däcktillverkare som erbjuder dessa till kunder. 19 tum däck är perfekta för lastbilar, skåpbilar och terrängfordon. Däcken erbjuder lågt rullmotstånd samt högre dragkraft vilket är ett stort plus. Dessutom har de en låg bränsleförbrukning vilket sparar bränsle.

19 tums däck för sportbilar

Om du gillar att köra snabbt på vägarna så är du säkert familjär med R19 däck. Även vid mycket höga hastigheter erbjuder 19 tum däck perfekt komfort vid körning. Däck av denna storlek är speciellt populära bland tuning-entusiaster men uppskattas även av andra förare. De övertygar inte bara i körstabilitet utan även i utseende. Stålfälgar används ofta för R19 däck, särskilt på vintern eftersom de är mer motståndskraftiga mot vägsalt och is. Flera väljer även aluminiumfälgar till sina 19 tums däck. Det finns därmed många olika modeller angående fälgar i flera färger. Vid höga hastigheter kan du känna dig säker att komma runt hörnen, och även vid isiga väger ger 19 tums däck perfekt kontroll över ditt fordon.

19 tums däck i test

Däck i storleken 19 tum har testats flertalet gånger i många tester. De har framförallt visat sig ha en sportig hantering. Tillverkare som Continental, Michelin, Hankook, Bridgestone eller Pirelli erbjuder däck av denna storlek till billiga och rimliga priser. 19 tum däck måste kunna bära mycket tunga laster och därför är det viktigt att däcken erbjuder perfekt prestanda både på vintern och på sommaren. Du kan köpa 19 tum däck, antingen som sommardäck, vinterdäck eller heltäckande däck. Däck 19 tum präglas av deras robusta slitbanor och den djupa profilstrukturen. Detta innebär i sin tur att däcken kan ha perfekt dragkraft även på våta vägar.

Köpa 19 tums däck

Vill du köpa 19 tums däck så är det bäst att göra det via internet. På så sätt får du billiga 19 tums däck samt att på internet finns det ett bredare utbud än i affärer, något som kan hjälpa dig att hitta rätt däck för rimliga för just dig. Oavsett om du vill ha vinterdäck, sommardäck eller helsäsongsdäck så kommer du att hitta det på vår hemsida. Jämför priserna mellan olika varianter av 19 tums däcken och bland de olika tillverkarna för att hitta det perfekta däcket till dig och ditt fordon. Det är väldigt lätt och billigt att beställa och du kan få däcken hemskickade till din adress vilket innebär att du slipper åka till butiken att hämta. Det är jättesmidigt!

Jämför upp till 4 produkter:

av 6294
visa fler 20
av 6294
Är en betald annons
Skrolla upp