Valda filter

R15 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


15 tum däck

15 tums däck är en vanlig storlek används på många olika fordon och modeller i varierande storlekar. 15 tums däck finns antingen som sommardäck, vinterdäck eller heltäckande däck. Ett 15 tums däck vinterdäck ger dig perfekta köregenskaper på både torra och snöiga vägar. Om du väljer en 15 tums vinterdäck kan du därmed dra nytta av många olika fördelar.

15 tum däck erbjuds av många tillverkare

R15 däck är mycket utbrett och erbjuds av många kända tillverkare till ett billigt och rimligt pris. Här hittar du ett brett sortiment av olika modeller från tillverkare som Pirelli, Hankook, Continental, Dunlop, Goodyear och Michelin. De kommer i flera olika modeller. De har allt från 195/65, 165/65, 195/60 till 327/70 och 205/65 med flera, så däcken passar till många olika bilar. Du kan bland annat använda dessa för industrifordon och för jordbruksmaskiner, så man kan lätt se att R15 är ett populärt och vanligt däck med stort sortiment. Det finns flertalet olika varianter på däcken också. Det finns exempelvis Energy Saver från Michelin som ökar bränslebesparingar och erbjuder däcken en längre livslängd. Detta då de har ett inre lager av polymerer under slitbanan som optimerar rullmotståndet och bidrar till lägre bränsleförbrukning. Även Hankook erbjuder liknande med deras Eco-däck som med bränslesparande teknologi har utvecklat och kombinerade nya material, till exempel kiselpartiklar i nanoskala, med hjälp av ny blandningsteknologi. Dessa teknologier hjälper till att förbättra både bränsleeffektiviteten och bromsprestanda i vått väglag, och ger föraren maximal komfort.

Var kan man köpa 15 tum däck?

Det bästa är att köpa 15 tum däck via internet. Inte bara det att priserna är billigare utan sortimentet är mycket större. Du kan lätt sortera bland de som fått högst betyg samt bland de billigaste och lite dyrare sorterna, allt för att hitta det som passar just dig. När du har hittat rätt däck för ditt fordon kan du beställa det snabbt och bekvämt direkt till ditt hem. En annan fördel är att du kan handla online när som helst.

Jämför upp till 4 produkter:

av 5115
visa fler 20
av 5115
Är en betald annons
Skrolla upp