Valda filter

R10 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


10 tums däck

Bildäck kommer i alla olika sorters storlekar och dimensioner. De ska trots allt användas på en rad olika fordon, allt från små bilar till stora lastbilar. Innan du utrustar din bil med nya däck måste du ta reda på vilka däck som passar just din bil, vilket finns i ditt fordons instruktionsmanual. 10 tums däck är lämpliga för mindre fordon, då de har bland de minsta däcken på marknaden. Dessutom används 10 tums däck för motorcyklar. Däck med R10 är idealiska för tysta turer i staden eller på landet, men kanske inte passar lika bra på snabba motorvägar. De erbjuden en mycket bra hantering även på vått underlag. 10 tums däck finns som sommardäck, vinterdäck och säsongsdäck.

10 tums däck för små skåpbilar och bilar

Det finns många små bilar som reser med 10 tums däck. Men det finns också däck för mindre skåpbilar i den här dimensionen. Kända tillverkare som Maxxis och Regal erbjuder vinterdäck och sommardäck med denna diameter. Dock möter du sällan 10 tums däck i vardagen. Anledningen är att allt fler bilar använder däck med större diameter då bilarna blir större och större. Men 10 tums däcken erbjuder samtidigt hög komfort på vägarna, torra som våta. De ger dig perfekt prestanda och en mycket hög säkerhetsnivå.

10 tums däck för motorcyklar

Speciellt inom motorcyklar är 10 tums däck vanliga och mycket populära. Att utrusta din motorcykel med 10 tums däck ger dig flera fördelar. Vid höga hastigheter är din motorcykel i säkert förvar och däcken erbjuder även lågt rullmotstånd vilket sänker bränsleförbrukningen. 10 tums däck har en extrem robust yta vilket innebär att de kan tåla mycket höga belastningar. Om du letar efter vinterdäck för motorcykeln kan det vara värt att titta närmre på Heidenau och Metzelers sortiment. Dessa däck har övertygat många i en rad olika test.

Köpa 10 tums däck

Vill du köpa billiga 10 tums däck rekommenderas det att göra det via internet. På så vis kan du få billiga men samtidigt de bästa 10 tums däcken på marknaden. Det är bättre att köpa via internet då sortimentet är större än i din lokala affär. Däcken tillverkas av många av de mest kända tillverkarna och det finns ett brett utbud. Det är enkelt att beställa hem från internet så att du slipper gå till din lokala affär och plocka upp dem. 

Jämför upp till 4 produkter:

av 598
visa fler 20
av 598
Är en betald annons
Skrolla upp