Valda filter

GT Radial Offroad / SUV / 4x4 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

GT Radial 4x4 är prisvärt, säkert och hållbart alternativ till OE däck!

Fyrhjuldsrivna bilar har äntligen fått lämpliga GT Radial 4x4 däck för både sportiga motorvägsbilar och terrängbilar för vildaste ödemarken.

Tillverkare av skräddarsydda däck

Däckmarknaden har inte tydliga gränsar mellan olika däcktyper pga. att väderförhållanden och vägtypen blir ofta skiftande för de flesta bilförare, trots att de är medvetna om beläggningstyp som de ämnar huvudsakligen att köra på. Å annan sida kräver kunder lämpliga däck just för bilens huvudsakliga körförhållanden, t.ex. för körning på extrema vildmarken, landsbygdsvägar, dåliga asfaltbeläggningar, på allmänna motorvägar med dåliga väderförhållanden eller vid blandad användning som kräver fyrhjulsdrift och passande 4x4 däck. En av tillverkare som framgångsrikt utvecklar och producerar produkter för fyrhjulsdrivna bilar med åtminstonde fem körförhållanden är GiTi Tire från Kina. GT Radial 4x4 däck tillverkas i fabriker i Sydostasien, som är utrustade med den mest avancerade tekniken för däcktillverkning. Företaget är den trettonde största producenten i världsrankingen bland däcktillverkare. De högsta normerna för kvalitetskontroll i produktionen tillsammans med japanska tekniken och högt utbildat teknisk personal ger ditt GiTi Tire kontrakt för tillverkning av däck för världens ledande varumärken. Så tilldelades däckbolaget pris ”Supplier of the Year 2006” av General Motors i Orlando, Florida. GM uppskattade kvalitet och produktionskostnader, service och teknik, vilket är en ytterligare garanti för kvalitetsdäck utöver certifikat från världens attesterande myndigheterna.

GT Radial 4x4 förträffliga däckegenskaper

De som köper fyrhjulsdrivna bilar är absolut medvetna om utmaningar som SUVar eller terrängbilar ska utstå och en tillförlitlig partner här är GT Radial 4x4 däck som ökar fordonens prestanda. För höghastighetskörning presenteras Champiro 528 för sportiga fyrhjulsdriva personbilar som kräver extra våtgrepp, ökad vägkontakt, snabb och exakt styrning. Motorvägs SUVar monterar anpassade Champiro HPY(SUV) med assymetriskt slitbanemönster som omöjliggör vattenplaning och tillhandahåller perfekt vägkontakt och styrningsstabilitet. När SUVar kör lite på grusvägar, så väljer man Savero SUV däck med styvare skulderblock ger förbättrad bilhantering vid kurvtagning och bromsning. Savero HT2 med kraftigare skuldror förebygger slitbanemönsterdistorsion och bästa våtgrepp resultat och HT2 Plus med S-formade lameller kör länger och passar även för snö. GT Radial 4x4 Adventuro A/T däck har större sammankopplade mönsterblock, S-formade centralribba som förbättrar grepp om mjuka och lösa beläggningar. Lera och svartis har inga chanser att fastna i innovativa 3D spår med räfflade kanter och breda spår med sammanflätade sajpningar. Tyst körning på asfaltvägar uppnås av avancerad gummisammansättning och 5 diverse designtyper. För riktigt svåra terrängförhållanden med blöt lera, klippkörning passar M/T Savero Komodo med aggresiva öppna sidospår, zig-zag skulderblock med klor och guppar förebygger stenskador. Köp Adventuro M/T hos dack-online.com om du ämnar köra på alla slags vildmark med grova och mjuka beläggningar tack vare extra punkteringsskydd, breda självrengörande sidospår och styva mönsterblock.

Jämför upp till 4 produkter:

av 47
visa fler 20
av 47
Är en betald annons
Skrolla upp