0 Från 5 stjärnor
* genomsnittlig granskningsrad
Se produkt
Däck
Återförsäljarnas adresser:

Bergfreunde GmbH

Huvudkontor:
Bahnhofstr. 26
72138 Kirchentellinsfurt
Tyskland

Registerdomstol och handelsregisternummer:
HR-tingsrätt Stuttgart
Registreringsnummer: HRB 382746
Momsregistreringsnummer: SE502075832101

partner@bergfreunde.se
service@bergfreunde.se

Telefon: +49 7121-70 12 0
Telefax: +49 7121-70 12 29 1

Godkända betalningssätt:
Frakt via: UPS

Information om bergfreunde.se

Information om bergfreunde.se

Bergfreunde webbutik specialiserar sig på utrustning för bergsklättrare. De har marknadens bästa utval inom bergsport och i deras lager finns över 75 000 produkter från mer än 220 tillverkare. Alla de stora märkena inom bergsportsutrustning finns i sortimentet och de har till exempel klätterselar, specialutrustning för små sprickor, isredskap och 200 olika karbinhakar. Även friluftsintresserade hittar många spännande produkter i Bergfreunde butik. Här finns till exempel kläder, tält, sovsäckar, ryggsäckar och annan utrustning för både vinter- och sommaräventyr. Det finns även många olika produkter som passar cyklister, som exempelvis cykeldelar, cykeltillbehör och olika skydd. Skidåkare har också många produkter att välja mellan i butiken. Här finns allt man behöver för äventyr i skidbacken, både om man är en nybörjare eller kanske ett riktigt skidproffs. Det finns även lavinutrustning som ser till att man är säker var man än åker.

Någonting som har gjort Bergfreunde webbutik populärt bland kunder är deras snabba leveranstider. Dessutom levererar de beställningar fraktfritt när man beställer för mer än 50 euro och beställer man för mindre än så är fraktkostnaden ändå låg på enbart 5,95 euro. Om du beställer och betalar varan innan klockan 14:00 söndag-torsdag skickas den ofta ut samma dag. PostNord hämtar nämligen paket hos företaget tre gånger per dag. Bergsfreunde butik accepterar betalningar som görs genom kredit- och betalkorten Visa och Mastercard. Dessutom kan man betala med Paypal om man hellre vill använda en e-plånbok.

Företaget är baserat i Tyskland

Bergfreunde har idag 100 medarbetare som jobbar tillsammans i en före detta textilfabrik som ligger i den tyska staden Kirchentellinsfurt. Lokalen inhyser både företagets kontor och lager, vilket innebär att alla varor skickas från Tyskland. Eftersom det är fri handel mellan EU-länder tillkommer det inga tullavgifter för svenska kunder som köper från Bergfreunde webbutik.

Att få hjälp av Bergfreunde kundservice

Det är enkelt att komma i kontakt med Bergsfreundes kundservice. Det går till exempel att maila till dem genom att man fyller i kontaktformuläret på www.bergsfreunde.se. Fyll bara i namn, e-postadress, din fråga och ditt meddelande så får du snart ett svar på mailen.

Företaget har även en detaljerad FAQ som bevarar de flesta frågor om beställningar, betalning, leverans, reklamationer och returer. Där kan man hitta svar på frågor som många kunder har ställt innan, så det kan vara ett bra Dessutom erbjuder även Bergsfreunde kontakt via telefon. På vardagar mellan klockan 10:00 -17:00 kan man ringa Bergsfreunde telefonnummer +49 7121-70 12 0 för att få svar på sina frågor.

Om du har frågor om priser, leverans eller den erbjudna produkten, vänligen kontakta säljaren på följande e-postadress: 

partner@bergfreunde.se
service@bergfreunde.se

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Skrolla upp