Valda filter

Sailun Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Vinterdäck Sailun

Sailuns vinterdäck finns till en mängd olika fordon. De passar från allt till personbilar till lastbilar och är av yttersta kvalité. Dessutom har Sailun dubbfria vinterdäck om du hellre kör med sådana. Dessa däck fungerar perfekt på snöigt underlag och är levererar perfekt dragningskraft och förbättrad inbromsning. Väljer du att använda dig utav ett par Sailun vinterdäck kommer du absolut inte bli besviken då de är bland de bästa på marknaden och passar flera olika fordon. När det blir vinter är det dags att byta till ett par riktigt schysta vinterdäck, och då passar Sailun alldeles utmärkt.

Sailuns vinterdäck kommer i olika versioner där Ice Blazer WS T1 och Ice Blazer WS T3 är de populärsate. WST1 är ett dubbdäck som ger dig perfekt körning på snöigt underlag tack vare att man har mindre än sex raders dubbar. Det fyrkantiga mönstret på däcket gör däckskårorna mindre vilket ger en härlig känsla när man kör.

Sailun Vinterdäck priser

Sailuns vinterdäck kommer i varierande priser. Vill man ha billiga Sailun vinterdäck så ska man ta en titt på vår hemsida där vi listar flera olika Sailun vinterdäck så att just du får det bästa pris Sailun vinterdäck kan erbjuda. Beroende på vilken modell du köper så kostar det olika, men priserna ligger oftast på mellan 800 kronor och 2 000 kronor. WS T3 är oftast lite dyrare än WS T1 men priserna varierar som sagt.

Köpa Sailun vinterdäck

Hemsidan erbjuder Sailun vinterdäck pris till mycket förmånliga summor och det är också mycket enkelt att köpa dessa däck och få de levererade hem till en. Det är bara att hitta det däck som passar dig på hemsidan, ta det till varukorgen, betala och sedan välja vart du vill få däcken, antingen hem till dig eller ett utlämningsställe.

Jämför upp till 4 produkter:

av 120
visa fler 20
av 120
Är en betald annons
Skrolla upp