Valda filter

215 65 R16 Vinterdäck för bilar

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


Visa allt

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Testbedömning

till

Priskategori


Bra vinterdäck 215 65 r16 med hög prestanda

Att köra bil på svenska vägar om vintern kan vara en utmaning. Därför gäller det att utrusta bilen med riktigt fina vinterdäck 215 65 r16 och känna trygghet i att däcken tar hand om dig om du måste bromsa snabbt eller kör på osäkert väglag. Med vinterdäck 215 65 16 klarar din bil att bättre hantera allt från snö och is till slaskiga vägbanor eller till och med regn.

Dina 215 65 r16 vinterdäck till ett riktigt bra pris

215 65 16 vinterdäck kostar idag cirka 1300 kronor per däck vilket ger dig väldigt mycket för pengarna vad gäller såväl kvalitet som prestanda. Detta är helt enkelt premiumdäck med optimal bromsprestanda som är utvecklade i Tyskland av Continental. Däcken är välkända för sin extremt säkra stabilitet. Det är helt enkelt billiga vinterdäck 215 65 r16 som inte kompromissar med kvaliteten.

Mönsterdjup, teknik och definitioner

Dessa däck har en avancerad gummiblandning med silicateknik. Dess mönsterdesign, med långa och breda mönsterspår samt öppningar på sidorna, i kombination med just detta innebär optimal samverkan för att du skall kunna köra tryggt på vägen. Den kraftiga däckkonstruktionen, sajpteknik med sinussajpningar och en stabil ytterskuldra gör att däcket även får riktigt bra barmarkstrygghet vid körning samt säkerhet mot vattenplaning. Dess bredd är 215, höjd 65 och diameter 16. Belastningsindex är listat som 98.

Däck som ger dig känslan av 4x4 körning

Dessa vinterdäck ger dig stabilitet och den trygghet du önskar dig då du framför din bil på vinterväglag, oavsett om det bjuder på regn, snö, barmark, is eller slask. Tekniken som används för att ta fram däcken ger dig också en tystare körupplevelse samtidigt som du inte behöver fundera över slitaget då de har en lång livstid. Köp vinterdäck 215 65 r16 och se fram emot vintern.

 

Jämför upp till 4 produkter:

av 123
visa fler 20
av 123
Är en betald annons
Skrolla upp