Bästa däckmärken

BILDÄCK: JÄMFÖR PRISER, ALLSÄSONGDÄCK, VINTERDÄCK, SOMMARDÄCK

HITTA DE BÄSTA BILDÄCK PÅ DACK-ONLINE.COM, VÄLJ PRIS OCH KÖP!

Bildäck är nog mest kostamma bildelar som kräver byte vartannat år pga. slitage. Därför erbjuder vi dig att välja pris för kvalitativa däck och fälgar i svenska däckbutiker.

Denna webbplats har skapats med tanke på att underlätta köpprocessen, när hundratals olika butiker som säljer däck och fälgar på nätet påstår att deras priser är lägsta bland konkurrenter, men i verklighet vid direkt jämförelse visar det sig att det är tvärtom. Och de som jagar efter lägre pris råkar ut för de butiker som håller hutlösa priser på sin produktion. Men lösningen finns alltid – man kan vända helt enkelt till en annan butik med lägre priser. Men pga. myriader av butiker är det en tidskrävande uppgift. Därför finns vi här för dig. Först och främst kan du med bara några klick jämföra priserbjudanden från en lista av däckbutiker som säljer samma däckmodell och sedan köpa önskad produkt. Alla butiker vars däck säljs via oss är granskade partner som inte lurar dig, fast för att driva sin verksamhet i konkurrens ändrar de priser. De däck som erbjuds hos oss är vinnare av senaste däcktester som tillåter inte din bil att utsätta dig för fara.

HUR MAN VÄLJER OCH KÖPER SINA DÄCK ONLINE

Förutom prisjämförelse av bildäck, erbjuder vi också stora möjligheter att jämföra olika typer av vinterdäck och sommardäck, dubbdäck och friktionsdäck m.m.. Därför förser vi varje produkt med utförlig beskrivning som avslöjar däckens egenskaper på ett enkelt sätt utan invecklat tekniskt ämnesspråk. Om du först hamnar på vår webbsida så finner du snabbt vad du letar efter, eftersom alla huvudkategorier är belägna framför dina ögon utan onödig vandring genom hela sajten. Först väljer du ”Däckkonfigurator” som föreslår dig att ange ”Biltyp” och ”Däcktyp” som också omfattar allsäsongdäck. Sedan anger du däckets profil och bredd och aktiverar sökning. Efteråt börjar det mest intresseväckande. Hela listan fylld med hundratals däckmodeller dyker upp, vilket kan först avskrämma, men genom att tillämpa olika navigeringsfilter, såsom index, pris, bränsle- och våtgreppsklass, varumärke och även betyg från däcktester kan listan reduceras avsevärt och precisera din sökning. När man väljer en viss bildäck, så visas det inte bara löpande priserbjudanden, vilka uppdateras tack vare ständig kontakt med våra återförsäljare, utan deras prisutveckling på sista två månader. Bredvid priser anges tillgängliga betalningsätt som omfattar direkt överföring, Paypal, Visa, MasterCard kort m.m., samt specifika villkor gällande frakt och möjlighet att montera bildäck på fälgar. Och förstås i ett enskilt indrag visas EU-Etikett som avslöjar nivå av våtgrepp och energieffektivitet, alltså bränsleförbrukning, samt ljudnivå.

Genom att jämföra priser på produkt på så sätt är det uteslutet att du köper grisen i säcken och dack-online.com är den enda webbplats för att erbjuda en sådan tjänst!

VILKA DÄCK, FÄLGAR OCH TILLBEHÖR ERBJUDS?

Eftersom prisjämförelse täcker alla slags däck för olika användningsområden, specifika väderförhållanden och fälgar av olika dimensioner, material och egenskaper, finns här allting om bilens hjul. Du kan lätt hitta alla typer av däck från välrenommerade tillverkare - från premiumdäckföretag som Bridgestone, Continental, Pirelli, Goodyear, Dunlop och Michelin, mindre kända men lika kvalitativa däckmärken som Hankook, Vredestein, Gislaved, Nokian och många fler. Dessutom låter dack-online.com dig välja från ett brett spektrum av stål- och aluminiumfälgar. Bland vårt breda utbud av välkända tillverkare är namn som Oz Racing, Rial och Discreet. Så kan du utan problem skaffa och skapa hjul av din dröm med de fälgar och bildäck som du vill till om möjligen lägsta priset!

VARFÖR DACK-ONLINE.COM?

Trots att några kan anmärka att vi är en ung däckportal, betyder det inte att vi saknar erfarenhet, eftersom vi skapades av proffs och kunniga personer som före detta arbetade med däck. Till skillnad från de butiker som bara sitter, väntar och samlar s.k. erfarenhet är vi en ny men snabbväxande däckportal i Sverige som hjälper dig hitta billiga däck online från världens mest kända tillverkare i tillförlitliga svenska däckbutiker. Faktum att vi samarbetar med över 10 största svenska butiker ger dig högre chanser att hitta något sällsynt eller exklusivt märke av däck och fälg hos oss än i en vanlig däckbutik, eftersom vi har koll på produktutbud hos samtliga butiker varje dag och representerar det på vår webbplats. Därför oavsett bilmärke, vare sig Audi, Skoda eller Koenigsegg, och ovanlig däckdimension använd vår hemsida på enkelt sätt för att köpa däck till drömpris. Även specialprodukter som dubbdäck för släpvagn, traktor eller golfbil är representerade hos oss Förutom rikliga produktbeskrivningen kan du ta hänsyn till verkliga kundernas utvärderingar och betyg som hjälper dig göra ditt val på riktigt. Genom att lätt navigera i vår sajt, som inte är överfylld med överflödig information, får du alltid billiga däck framför dina ögon som kan smidigt och stegvist beställas vilket sparar inte bara på pengar utan på tid som också kostar mycket. Dessutom har våra däckbutiker nära samarbete med en rad monteringsstationer som kan hjälpa dig vid montering om du köper däck på nätet. I så fall skickar vi produkter inte till ditt hem utan direkt till verkstad, som kan omedelbart börja montera dina allsäsong-, sommar- eller dubbdäck på fälgar.

 

Mer ...
Skrolla upp