Valda filter

Bridgestone Blizzak LM 005 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Bridgestone Blizzak lm 005 däck för trygghet på vintervägarna

Med däcken blizzak lm 006 bridgestone har du full kontroll då du framför din bil på osäkert vinterväglag. Dessa vinterdäck klarar också variation mycket bra vilket betyder att prestandan är extremt hög, oavsett om du kör på is, snö, slask, regn eller barmark.

Ditt Bridgestone Blizzak lm 005 pris och erbjudande

Priser på bridgestone blizzak lm 005 ligger på mellan 750-800 kronor per däck. Detta är ett förhållandevis lågt pris, men innebär inte att du som väljer detta däck tummar på kvaliteten. Blizzak lm 005 bridgestone har fått utmärkelser för bästa våtgrepp och bromsegenskaper i klassen. En helt ny nano-selektiv blandningsteknik förbättrar nämligen fördelningen av kiseldioxid i NanoPro-Techblandningen. Detta innebär en körning med utmärkta broms- och kurvtagningsegenskaper.

Full kontroll med den senaste tekniken

Bridgestone har en bredd på 175 och en höjd på 65. Med en diameter på 16, ett belastningindex på hela 88 och bromsegenskaper1 så kan du lita på att du alltid har full kontroll under din körning. DriveGuard finns i utvalda storlekar för bästa och säkraste prestanda. Kombinationen där däcket har 2D-kanaler i mitten och 3D-kanaler i axelpartiet på slitbanan ger en avsevärt kortare bromssträcka på isiga eller snöiga vägar när du väljer billiga bridgestone blizzak lm 005 däck till din bil.
Ett ytterligare plus med att välja Bridgestone är att du får däck med sicksackspår med vinklade kanter vilket ger bättre kontakt mellan snö i spåren och snön som ligger på vägen liksom bättre dragkraft.

Gör ditt val för trygg och säker bilkörning hela vintern

Med blizzak lm 005 bridgestone behöver du inte oroa dig över att framföra din bil även om väglaget är osäkert. Genom att välja pris bridgestone blizzak lm 005 får du också däck som är prisvärda och ger trygghet hela vägen. Köp bridgestone blizzak lm 005 för att säkra dina vinterresor med bilen redan idag.

 

Jämför upp till 4 produkter:

av 206
visa fler 20
av 206
Är en betald annons
Skrolla upp