Valda filter

Bridgestone Blizzak LM 001 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Bridgestone – en av de största i branschen

Bridgestone är en av världens största däcktillverkare och har funnits på marknaden sedan år 1931. Namnet till trots, så är det grundat i Japan och för närvarande har företaget över 140 000 anställda. Genom åren har de producerat mängder av marknadsledande däck och skapat nya tekniker samt lösningar för att underlätta vardagen för miljontals bilförare världen över.

Vinterdäck av högsta klass med bridgestone blizzak lm 001

Väglaget på vintern kan vara väldigt lurigt och därför är det viktigt att investera i bra däck som gör att du kan känna dig trygg ute på vägarna. Vid ett köp av bridgestone blizzak lm 001 får du allt du behöver för att du ska kunna färdas på ett säkert sätt under vinterhalvåret. Blizzak lm 001 bridgestone kan nämligen tillhandahålla följande fördelar:

Zick-zack-sajpningar i 3D med ett innovativt mönster för enastående stabilitet.

Avancerat mikrotextur-mönster som gör att man får ett väldigt bra grepp samtidigt som bilen blir enkel att manövrera.

Multicell-gummi som gör att däcket avlägsnar vatten på ett bra sätt, vilket i sin tur leder till bättre grepp på väglag som is och snö.

Bridgestone blizzak lm 001 däck är ett innovativt däck som kombinerar den senast tekniken med det bästa materialet.

Bridgestone blizzak lm 001 pris

Priset på ett bridgestone blizzak lm 001 däck är inte i den billigaste klassen, men trots det kan man med lite vilja och tid se till att man införskaffar detta däck till lägsta möjliga pris. Enklast gör man det genom att söka efter däcket hos olika butiker och återförsäljare på nätet. Priserna kan nämligen skilja sig åt mycket, så ger du bara det lite tid kan du garanterat spara en del pengar. Att lägga pengar på nya däck är ingen rolig utgift, så därför kan det kännas glädjande om man lyckas spara en eller flera hundralappar per däck genom att jämföra priserna i olika butiker.

Jämför upp till 4 produkter:

av 54
visa fler 20
av 54
Är en betald annons
Skrolla upp