Valda filter

Bridgestone Blizzak Ice Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

Varumärke


EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Bridgestone Blizzak Ice däck till ett bra pris och med stor trygghet

I det måttligt tempererade och subarktiska klimat som Norden bjuder på är det viktigt att ha bra vinterdäck på bilen. Blizzak ice bridgestone däck är det ultimata valet för dig som vill ha däck av riktigt fin kvalitet, utan att behöva betala mer än nödvändigt för dina däck. Dessa däck är helt enkelt byggda för att klara krävande förhållanden med snö, is och slask.

Ditt Bridgestone Blizzak Ice pris för ett bra köp

Det pris bridgestone blizzak ice som du betalar ligger på mellan 900 – 1200 kronor vilket är extremt konkurrenskraftigt på dagens marknad för däck. Det är helt enkelt ett av de bästa, ekonomiska däcken som finns att erbjuda och passar ett stort antal olika bilar.

Lång livslängd på däcken med den bästa tekniken

Billiga bridgestone blizzak ice däck har en lång livslängd tack vare att man använt den senaste tekniken med en kraftfull multicellblandning som minskar risken för slirning, som sker då en tunn vattenfilm bildas ovanpå is på vägen och därför hindrar däcken att få en bra kontakt med vägbanan. Blandningen absorberar vatten från isen vilket gör att man kan uppnå ett fastare och tryggare grepp på vägbanan.
Bra priser på bridgestone blizzak ice är inte den enda fördelen med däcken. Däckmönstrets slitbana har flera sajpningar och styvare klackar – allt för att ge däcket en mer optimal bromsförmåga och ett bättre grepp. Däckens bredd är på 205, höjden 55 och dess diameter 16. Belastningsindex är 91.

Känn dig trygg i bilen hela vintern

Köp bridgestone blizzak ice om du önskar trygga däck med lång livstid. Med dessa däck får du dessutom en tystare bilkörning tack vare det optimala slitbanemönstret som däcken har. Spårmönstret gör att luften cirkulerar bättre och bidrar till en tystare kupe’.

Jämför upp till 4 produkter:

av 59
visa fler 20
av 59
Är en betald annons
Skrolla upp