Valda filter

Sailun Ice Blazer WS T3 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Priskategori

Sailun Ice Blazer WS T3 däck för tryggare vinterkörning

Dessa ice blazer ws t3 sailun är precis som namnet antyder det ultimata valet för dig som vill kunna köra bil under oväntade väderförhållanden om vintern. Det spelar ingen roll om du kör på isiga vägar eller snötäckta vägbanor. Däcken är skapade för otrolig prestanda under de kallare månaderna på året.

Ett bra Sailun Ice Blazer WS T3 pris

Dessa billiga sailun ice blazer ws t3 däck kostar endast mellan 1000 – 1100 kronor per däck men erbjuder ändå en högkvalitativ livslängd som håller vinter efter vinter. Det är ett mycket bra val för såväl mindre bilar som något större och passar ett stort antal slags modeller. Köp sailun ice blazer ws t3 för tryggare bilkörning om vintern.

Produktinformation och optimal prestanda

Däckens bredd är 215, dess höjd 55 och dess diameter 17. Belastningsindex anger 98 vilket är oerhört bra för dig som vill köra säkert på vinterväglag. Tillsammans med ultimat teknik och smarta däckspår skapar däcken utmärkta förutsättningar för att framföra bilen utan oro och med kort bromssträcka om olyckan skulle vara framme. Ditt pris sailun ice blazer ws t3 är med andra ord inte den enda stora fördelen med just dessa däck.

Välj ett smidigt vinterdäck med stor kapacitet och trygga förutsättningar

Med bra priser på sailun ice blazer ws t3 liksom ett tryggt och optimalt mönsterdjup med den senaste tekniken får du med dessa däck precis den säkerhet du efterfrågar om vintern. Det blir med andra ord ett nöje att köra bil om vintern då du väljer de här däcken.

Jämför upp till 4 produkter:

av 58
visa fler 20
av 58
Är en betald annons
Skrolla upp