Valda filter

Michelin X-ICE Xi3 Däck

Filtrera efter:

Öppna filter

Index

Pris

till
kr

EU-märkning

till

Säljare


Visa allt

Ytterligare Alternativ

Konstruktion

Michelin X Ice XI3 däck för optimal bilkörning i vinterväglag

Detta är ett dubbfritt vinterdäck som passar utmärkt på nordiska vägar om vintern. Det passar dessutom alla slags personbilar vilket gör däcken till ett bra val för alla som vill ha långsiktighet i sitt val av bra däck. Detta är ett bränsleekonomiskt däck som passar dig som också vill köra smart ur ett kostnadsperspektiv.

Ett Michelin X Ice XI3 pris som ger kvalitet

Dessa x ice xi3 michelin däck kostar mellan 2300 och 2800 kronor per däck men priset är motiverat av den extremt höga kvalitet och livslängd som däcken ger. Ditt pris michelin x ice xi3 kommer helt enkelt att vara väl värt det i längden eftersom du får ett däck som håller över tid.

Tredje generationens vintergreppsteknologi och optimala dimensioner

Priser på michelin x ice xi3 går att hitta till konkurrenskraftiga priser och kommer med den senaste tekniken. Däcket erbjuder tredje generationens vintergreppsteknologi som ger;
 Bättre säkerhet med en 7% kortare bromssträcka på is och fina 3% kortare bromssträcka vid snöigt väglag.
 En bättre och mer stabil rörlighet med 17% bättre acceleration på is och 6% smdigare dragförmåga på snö.
Billiga michelin x ice xi3 däck kommer med en bredd på 245, en höjd på 40 och en diameter på 19. Belastningsindex är mycket högt på 98.

Var säker på vägarna i vinter med Michelin X Ice XI3 däck

Väglaget kan under vintern vara mycket osäkert i Norden. Att känna säkerhet och trygghet vid framförande av bil på vinterväglag under de kallare månaderna är därför värt varenda krona. Köp michelin x ice xi3 idag och se till att du tar dig fram på ett säkert sätt varje vinter.

 

Jämför upp till 4 produkter:

av 2
av 2
Är en betald annons
Skrolla upp