Nokian Hakka Green - naturligt säker

Det nya miljövänliga Nokian Hakka Green ger ett utmärkt grepp i alla förhållanden som kan förekomma under en nordisk sommar.

• Däcket kombinerar en körrespons i toppklass och miljövänlighet

• Det mycket låga rullmotståndet minskar bränsleförbrukningen

• Venturispåren ger ett effektivt skydd mot vattenplaning

De runda, golfbollsliknande hålen på sidorna av däckets längsgående ribbor avkyler däcket, minskar luftmotståndet och dämpar däckljudet. Den nya miljövänliga Hakka Green Silica fullsilicablandningen garanterar utmärkt våtgrepp och ett lågt rullmotstånd i alla temperaturer. Venturispåren mellan mönstren på däckets skulderparti förebygger effektivt vattenplaning genom att öka strömningshastigheten av vatten som leds bort. 

Den stabila och kraftiga konstruktionen håller sig oförändrad även vid mekanisk belastning från ett sämre väglag. Mönsterdjupsindikatorns vattendroppssymbol försvinner efter fyra millimeter för att påminna om en ökad risk för vattenplaning. Björklövsymbolen på däckets sidor och slitbana anger att däcket endast innehåller rena gummiblandningar. Miljövänligheten hos Nokian Hakka Green kompletteras av den nordiska talloljan i slitbanans gummiblandning. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Svara på: {{replyComment.author}}
Alla fält är obligatoriska
Kommentar skickades med framgång

Skrolla upp