Topp Fem Skäl Till Att Bilar Går Sönder I Varmt Klimat

En dag gavs en rapport, som listar de främsta orsakerna till fordonsfel i USA. Dessa problem är också vanliga i Sverige.

Bränslepumpen

Med den höga kostnaden för bränsle dessa dagar väntar människor tills de hör "pipet" för att lägga till bensin. Detta orsakar en hel del bränslepumpar att misslyckas. När du går under en fjärdedel av en tank, är bränslepumpen inte helt nedsänkt i bränsle. Detta medför att otillbörlig värme genereras eftersom bränslet fungerar som kylvätska. Vi rekommenderar att du håller mer än en fjärdedel av tanken full och byter bränslefilter runt varje 48 000 kilometer för att hålla pumpen frisk.

Batterier

Vår värme i Phoenix absolut förstör batterier, så vi rekommenderar alltid att du testar ditt batteri två gånger om året. När du har testat har du bättre chans att ersätta den när den är svag istället för att den bryter ner och helt misslyckas. När vi fixar fordon rengör vi också terminalerna, eftersom uppbyggnaden på terminalerna försvagar deras styrka.

Radiatorer och växellådor

Ökenvärmen kommer att förstöra dem. Motorn har en mätare på instrumentbrädan så att du kan övervaka temperaturen, men de flesta bilar och lastbilar har ingen mätning för växellådans temperatur. Vätskor är bokstavligen ditt fordons livsblod och vi rekommenderar att vätskeutbyten ger din radiator och växellåda ett lång liv. Att använda rätt vätska på rätt nivå är viktigt.

Slangar och Bälten

Vi inspekterar slangar och bälten för att se till att de inte känner sig spröda eller mjuka eller är knäckta, slitna eller bultade. Vi rekommenderar också att du byter dem enligt tillverkarens förslag.

Däck

Att hålla däcken roterade och ersätta dem när de förlorar slitbanan är väldigt viktigt ur ett säkerhetsperspektiv.  Spara din tid - köp nya däck hos Dack-Online.com

Bredd: Höjd: Diameter:
Hastighetsindex:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Svara på: {{replyComment.author}}
Alla fält är obligatoriska
Kommentar skickades med framgång

Skrolla upp