Ny sommarrea på Carlisle Expo Center

Köp eller sälj din bil till ett bra pris

Trots att vintersäsongen kommer med utmaningar som snö och kraftigt regn som gör föraren rädd, så innebär sommaren enkel körning och långa bilsemestrar. De älskar att köpa bilar så att de kan njuta av den vackra sommarsäsongen. En auktion är den bästa platsen för sådana köpare. Du slipper surfa runt på olika stället för att köpa eller sälja din bil. Vi har ett stort antal bilar på ett enda ställe! Du sparar både tid och pengar. Köpare och säljare är på samma ställe, vilket är en jättebra idé för båda. På den nya sommarrean kommer du att se stora nyheter! Gör dig redo på en massa kul. Är du less på din nuvarande bil? Inga fara! Sälj den på auktionen och köp en ny bil istället. Allt är väldigt enkelt! Budgivarna väntar på dig.

Fantastisk möjlighet för bilälskare

Den nya sommarrean är ett av de mest spännande nyheterna för bilägare som uppskattar snabba bilar med stil och elegans. Därför väntar de ett helt år för att köpa deras drömbil på Carlisle Expo Center. Sommarrean innebär en spännande möjlighet för alla dem som har en budget men inte vill kompromissa om kvalitet och säkerhet. Så oavsett vilken modell eller typ av bil du gillar kommer du att kunna köpa den på Carlisle Expo Center. Så njut av junirean och alla fantastiska bilresor med din favorit bil.

200 bilar kommer att vara där

200 bilar kommer att locka bilälskare till auktionen i sommar. Om de redan har deltagit under vårens auktion kommer de att uppmuntras att delta under sommarens auktion.

Är du redan en budgivare? Vad bra!

En stor samling av klassiska bilar deltar i auktionen. Alla budgivare som deltog i tidigare auktioner kommer att bjudas in och informeras om det stora evenemanget. De behöver inte betala någon avgift när de registrerar sig. Så om du redan har deltagit som budgivare är det här en utmärkt chans för dig att delta igen. Vi har också en annan intressant sak; registreringen för budgivare är öppet nu och alla kan vara med i den nya sommarrean på Carlisle Expo Center. Är du intresserad? Vänta inte! Registrera dig på en gång!

Få rabatt och andra förmåner

Du kan registrera dig som budgivare genom att ringa telefonnumret som anges. Du kan också besöka dig hemsidan och registrera ditt namn. Om du vill utnyttja VIP-förmåner och rabatter, bör istället förhandsregistrera dig. Varför inte passa på och få rabatter och andra förmåner? Auktionen ger dig alla pass som ska hämtas ut. De som registrerar sig på förhand får också ta del av några andra specialerbjudanden. Är inte det spännande? Självklart! Varför slösa tid och komma sent? Skynda dig och se till att du reserverar din plats före alla andra. För att få förmåner och rabatter behöver du bara registrera dig i förväg.

Berätta för alla du känner

Slipp värmen i sommar och spendera dagen på Carlisle Expo Center istället. Lokalen har luftkonditionering och du kan njuta av vädret med din familj eller vänner. Om du gör ett jättebra köp eller säljer din bil kommer du definitivt att må bättre och kunna slippa den varma solen på vägarna i sommar. Vare sig du är köpare eller säljare är du välkommen och om du vill delta som åskådare. Det är en fantastisk möjlighet att få se bilar som är värda flera miljoner dollar. Berätta om evenemanget för din familj och vänner, och alla dem som är likasinnade och gärna skulle vilja delta. Det är väldigt billigt för alla bilentusiaster. Barn 12 år och under deltar gratis. Så missa inte auktionen och se alla vackra bilar på ett enda ställe. Om du gillar att samla bilar kommer den nya sommarrean att vara rena paradiset för dig! En massa olika gäster, budgivare och besökare kommer att göra evenemanget kul för alla som deltar. Nu följer vi upp förra framgångsrika vårauktionen med ännu ett lyckat evenemang för bilälskare!

Har du en gammal bil?

Ett annat spännande inslag i den nya sommarrean är att vi lovar att entréavgiften är ”gratis om bilen inte blir såld” för alla bilägare som har en bil som är 25 år eller äldre. Bli av med din gamla bil till ett rimligt pris och ge plats åt den nya bilen i ditt garage. Det finns köpare som älskar gamla bilmodeller. Gör denna auktion så givande som möjligt!

Köp din drömbil på auktionen

Gör i juni så minnesvärd som möjligt genom att delta på sommarrean på Carlisle Expo Center. Bli en bilfanatiker! Varje köpare och säljare kommer att ha tillräckligt med tid för att köpa och sälja sin bil under auktionen. Du behöver inte skynda dig, utan gör denna auktion minnesvärd genom att köpa eller sälja din drömbil. Här besannas drömmar! Skaffa en stor bil i sommar och ersätt den gamla bilen med en ny. Vi är säker på att du och ditt företag kommer att njuta av hundratals bilar tillsammans. Auktionen i juni väntar på dig. Registrera dig idag och få VIP-status under auktionen i juni.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Svara på: {{replyComment.author}}
Alla fält är obligatoriska
Kommentar skickades med framgång

Skrolla upp