Öppna filter

Price

kr
till
kr

Brand

Visa allt

Seller

Volym (liter)

till

Toyota motorolja är utvecklad för att passa din bil

För att se till att motorn i din Toyota håller sig i perfekt skick länge och fungerar på ett optimalt sätt är det säkrast att köpa officiellt Toyota smörjmedel. Motorolja Toyota kallas för Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) och är den enda motoroljan som har genomgått genomgripande tester i Toyota-motorer. Efter dessa tester har de vidareutvecklats för att säkerställa den bästa möjliga funktionen i motorn. När du ska köpa Toyota motorolja online kan du välja mellan syntet eller mineral och det finns en Toyota motorolja för både diesel- och bensinmotorer samt hybrider. Genom att köpa Toyota olja original kör bilen med maximal prestanda och ger dessutom lägsta möjliga utsläpp och den bästa bränsleekonomin.

Innan du köper Toyota motorolja online måste du se efter i ditt fordons manual vilken olja som rekommenderas. I regel har motorolja Toyota pris som passar de flesta fordonsägare då sortimentet erbjuder många typer av olja i olika prisklasser.

Fördelar med Toyota olja

Toyota smörjmedel original skapar en stark och tunn skyddande film som låter alla motordelar arbeta tillsammans. Utan detta hade motorn överhettats och skurit sig så småningom. Motoroljan hjälper även till att försluta mellanrummet mellan kolven och cylinderväggen vilket hjälper motorn att arbeta med maximal effekt. Toyota smörjmedel ger även en bättre bränsleekonomi eftersom den gör motorns funktion smidigare, vilket reducerar den mängd energi som slösas. Resultatet blir att du kan köra fler kilometer per liter bränsle. Motorolja Toyota hjälper även till att förhindra att avlagringar bildas. Det håller både motorn ren och motverkar att kolvringarna fastnar. Toyota smörjmedel neutraliserar också syror som skapas vid förbränningen, som till exempel rost.

Mer ...

Jämför priser Toyota Olja och smörjmedel

Mer ...
Valda filter:
 • Tillverkare: Toyota

Jämför upp till 4 produkter:

av 8
  • 10W-40
  • 5.0 Liter

  Snabblänk till erbjudandet

  123bildelar.se 283,90 kr
  dack-outlet.se 324,00 kr
  dack-guru.se 331,00 kr

  Högsta pris: 332,00 kr

  från  283,90 kr

  Spara upp till 14%

  Alla 4 erbjudanden
  • 5W-40
  • 5.0 Liter

  Snabblänk till erbjudandet

  123bildelar.se 455,10 kr
  dack-outlet.se 498,00 kr
  dack-guru.se 508,00 kr

  Högsta pris: 510,00 kr

  från  455,10 kr

  Spara upp till 11%

  Alla 4 erbjudanden
av 8
Är en betald annons

Visa datorsajten