Valda filter

Total Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Total olja är i samarbete med kända bilmärken

Total S.A. är ett franskt olje- och kemibolag som arbetar internationellt. Det räknas som världens femte största petroleumbolag som är icke-statligt om man räknar efter omsättning. Total S.A. tillverkar två Total smörjmedel: Total Quartz och Elf. Total Quartz är formulerat genom samarbeten med biltillverkare och används både i fabrikerna och rekommenderas för användning efter köp. Renault, Peugeot, Lotus, Nissan, Toyota och Citroën är exempel på samarbetande bilmärken.

All motorolja Total tillverkar genomgår laboratorietester som som testar oljornas prestation. Motståndskraften mot alla typer av slitage samt oxidation i motorer och föroreningssystem testas och godkänns också i deras utvecklingscenter som består av 110 forskare. Användning av motorolja Total Quartz ger minskad bränsleförbrukning, ökat skydd för motorn samt för dess efterbehandlingssystem.

Total motorolja består av tre högteknologiska huvudkomponenter

Total Quartz smörjmedel består av tre olika huvudkomponenter varav den första är basoljan. Dess sammansättning och egenskaper varierar beroende på vilka specifika krav den måste uppfylla. Total Quartz 5000, 7000, 9000 och INEO har alla olika basoljor, eftersom dess ursprungliga egenskaper förbättras drastiskt genom att två andra komponenter läggs till; polymerer och prestationsadditiv.

Motorolja Total Quartz INEO är tillverkad med syntetisk teknologi och har anti-föroreningsoljor. Ska du köpa Total olja till en bensinmotor eller för en dieselmotor med eller utan partikelfilter kan detta vara ett bra köp. Denna olja är kvalificerad som en låg SAPS-syntetisk teknologisk olja. Motorolja Total Quartz 9000 är också en syntetisk olja som erbjuder den högsta nivån av skydd. Den fungerar utmärkt till moderna bensinmotorer, oavsett om de har försetts med ett anti-föroreningssystem eller ej. Tack vare det breda sortimentet har motorolja Total pris som passar de flesta budgetar.

För äldre bilar där oljan byts med standardintervaller och där fordonet används normalt är mineral-oljor det bästa valet. Total Quartz 4000 och 3000 kan passa bra. För äldre bilar där oljan måste bytas med kortare intervaller är det ett bra val att köpa Total olja Classic. Om du ska köpa Total motorolja online, se till att du ser efter i din bils manual vilken olja som rekommenderas.

Jämför upp till 4 produkter:

av 28
visa fler 8
av 28
Är en betald annons
Skrolla upp