Valda filter

Petronas Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Petronas olja vinner på racebanan

Petronas är ett malaysiskt statligt gas- och oljebolag som grundades 1974. De har sitt huvudkontor i Kuala Lumpur men är verksamma internationellt. De arbetar med olja och gas hela vägen från utvinning till förädling och försäljning genom bensinmackar.

Ett exempel på en motorolja Petronas tillverkar som har fått ett mycket gott namn världen över är Syntium. Detta goda rykte har bland annat uppstått för att smörjmedlet användes för Mercedes Formel 1 stall som vann en totalseger år 2014. Petronas är huvudsponsor för dessa.

Syntium är certifierad Mercedesolja och är alltså utvecklad för att användas i världens mest avancerade och extreme racingfordon inom motorsport. Petronas smörjmedel för personbilar är tillverkat med basmaterial av extremt hög kvalitet och alla olika sorter innehåller även högteknologiska tillsatser. När du väljer att köpa Petronas olja har du ett brett urval att välja mellan. Tänk på att alltid se efter vilken motorolja som rekommenderas för ditt fordon. Detta hittar du i fordonets manual.

Petronas motorolja Syntium har högteknologiska lösningar

Det som gör Petronas smörjmedel Syntium speciellt är tekniken CoolTech™ som bekämpar överflödig motorvärme. Denna teknik riktar sig mot kritiska värmezoner, det vill säga de motordelar som påverkas av att det finns överdriven värme inuti motorn. Oljan absorberar denna värme effektivt samt överför överdriven värme och reglerar temperaturen, samtidigt som den försvarar kritiska komponenter mot skadlig prestanda.

Överdriven värmeproduktion är ett problem som inte är knutet till ett körmönster eller klimat, utan det är direkt knutet till moderna körförhållanden. Att köra på tomgång, köra med tunga laster, accelerera på motorvägar, köra på branta backar och annan körning som pressar motorn kan leda till överdriven värmeproduktion. Om du vill förhindra att detta skadar motorn är det ett bra val att köpa Petronas motorolja online. Det finns som sagt många olika typer av Petronas motorolja att välja mellan och utöver att det är lätt att hitta en olja som är specialtillverkad för ditt fordon har motorolja Petronas pris som passar de flesta hushållskassor.

Jämför upp till 4 produkter:

av 14
av 14
Är en betald annons
Skrolla upp