Valda filter

Nissan Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Varumärke

Visa allt

Säljare

Nissan motorolja original håller din bil i toppskick

Om du kör en Nissan och vill ge din bil så lång livslängd som möjligt är det rekommenderat att alltid köpa Nissan olja original. Motorolja Nissan är designad av Total och är en högkvalitativ produkt med balanserad viskositet som reducerar friktion och slitage vid låga temperaturer. Nissan smörjmedel är godkända och rekommenderas av Nissan för alla fordon med bensin- och dieselmotorer.

Nissan olja är teknologiskt avancerad

Total är franskt olje- och kemibolag med huvudkontor i Frankrike och de är världsledande när det kommer till motorolja. Motorolja Nissan som Total designar har genomgått många laboratorietester vilket garanterar att oljan skyddar och presterar på allra bästa sätt. När du väljer att köpa Nissan olja kan du vara säker på att den uppfyller alla specifikationer för personbilar, som till exempel API, SAE och ACEA.

Nissan smörjmedel skyddar motorn mot korrosion och slitage vilket garanterar en längre livslängd för motorn. Motoroljan reducerar friktionen mellan de rörliga delarna, förhöjer motorns utförande och minskar bränsleåtgången. Nissan smörjmedel håller även motorn ren eftersom den tar bort oljefiltrets föroreningar, vilket rengör motorn och förebygger att den skadas allvarligt. Genom att försegla utrymmet mellan kolven och cylindern så optimerar den även motorns effektivitet och prestanda. Nissan motorolja stabiliserar också temperaturen genom att kyla ner motorn vilket förebygger energiförlust och att motorn bryts ner.

När du ska köpa Nissan motorolja online har du många olika varianter att välja mellan. Se alltid efter vilken olja som rekommenderas för din bil. Detta hittar du i fordonets manual. Tack vare de olika förpackningsstorlekarna har Nissan motorolja pris som passar de flesta, men kom ihåg att det alltid är en bra idé att ha extra olja nära tillhands så du inte står utan när påfyllning krävs.

Jämför upp till 4 produkter:

av 1
av 1
Är en betald annons
Skrolla upp