Valda filter

Motul Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Förläng motorns livslängd med Motul olja

Motul är ett globalt, franskt företag som tillverkar, utvecklar och distribuerar smörjmedel för olika motorer som motorcyklar, bilar och andra fordon samt till industrin. De är aktiva i över 80 länder och designar, utvecklar och säljer Motul smörjmedel som har ett högt tekniskt värde. Den motorolja Motul tillverkar för motorcyklar är ledande i Frankrike. Många biltillverkare väljer även att köpa Motul olja och samarbetar tätt med företaget. Detta inkluderar Subaru, Yamaha, Honda, Toyota och Suzuki. Företaget är även involverat motorsport och anses vara pionjärer när det kommer till många syntetiska och semi-syntetiska produkter.

Motul var den första tillverkaren för smörjmedel och motoroljor som använde estrar-teknologi för att formulera sina 100 % syntetiska Motul smörjmedel. Detta gjorde de genom att använda en uppfinning som egentligen var menad för flygindustrin. De vegetabiliskt baserade estrarna har utmärkta smörjegenskaper, anti-skjuvkvaliteter och en exceptionell motståndskraft mot höga temperaturer. ”300V” heter den serie av motorolja Motul kallar för sitt flaggskepp och den har använts på prestigefyllda bil- samt cykeltävlingar världen över.

Välj rätt Motul motorolja för ditt fordon

Oavsett vilken bil eller motorcykel du kör kan du köpa en Motul motorolja online som passar ditt fordon perfekt. Det finns till exempel ett stort urval av oljor för personbilar, vilket inkluderar 300V racing helsyntetisk som är idealisk för bilar som måste högprestera eller köras inom racing. 8100 helsyntetisk samt 6100 delsyntetisk är två exempel på andra motoroljor Motul tillverkar. Tänk på att alltid se efter vilken typ av motorolja som fungerar för ditt fordon innan du väljer att köpa Motul motorolja online.

När du väljer att köpa Motul olja vet du att du får en olja som har utvecklats för att passa högpresterande fordon och den mest krävande körningen i världen: racing. Jämför man med lågprisoljor har Motorolja Motul pris som ligger något högre än andra motoroljor, men kvaliteten du får när du väljer att köpa Motul olja är ofta värt den högre summan. Inte minst för att det förlänger livslängden på bilens motor.

Jämför upp till 4 produkter:

av 46
visa fler 20
av 46
Är en betald annons
Skrolla upp