Valda filter

Mathé Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Ändamål

Säljare

Volym (liter)

till

Mathé olja för klassiska och moderna bilar

Mathé motorolja är tillverkad i Tyskland och är certifierad sedan 1994. Produktsortimentet är varierat och det går till exempel att köpa Mathé olja som är speciellt framtaget för att skydda och sköta om veteranbilar, äldre personbilar samt nyare motorer. Alla produkter har gått igenom en fristående kvalitetskontroll. Genom att jämföra motorolja Mathé pris kan du få ett billigt pris, men tänk på att alltid se efter i bilens manual vilken motorolja som krävs innan du väljer att köpa Mathé motorolja online.

Veteranbilen kör bäst med Mathé motorolja

Ett Mathé smörjmedel som passar perfekt till olika veteranbilar är Chromjuwelen. Det är skräddarsytt för att passa klassiska motorer som används korta perioder och står still länge. Motorolja Mathé Chromjuwelen är en lättlegerad multigrade mineralolja och den kan blandas med alla standardoljor som har en mineralbas, HC-syntetisk eller syntetisk oljebas. Den möter alla krav och standarder av en 20W50 olja som användes i motorer mellan 1950 och 1970. Motorolja Mathé Chromjuwelen ger optimalt skydd under perioder då fordonet står still eller under utställningar. Den förebygger även korrosion som uppstår vid långa perioder av inaktivitet och reducerar slitage som uppstår vid kallstart.

För vanliga personbilar kan Mathé motorolja SAE 15W-40 Performance VX2 vara ett bra val. Det är en universal motorolja som är katalysator- och turbotestad. Den kan användas för alla diesel- och bensinmotorer för kommersiella fordon och personbilar. Tack vare dess högraffinerade ingredienser passar den för året-runt användning i fordon. Med viskositet SAE 15W-40 försäkrar den en bra uppstart även vid -15°C. När du väljer Mathé smörjmedel får du en tysk kvalitetsprodukt.

Jämför upp till 4 produkter:

av 6
av 6
Är en betald annons
Skrolla upp