Valda filter

Liqui Moly Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Det finns en Liqui Moly olja för alla fordon

Liqui Moly är ett sydtyskt företag som tillverkar produkter för alla typer av fordon. Totalt har de ca 4000 produkter som säljs i över 100 länder. Liqui Moly smörjmedel är alltid tillverkat i Tyskland och kommer med alla olika godkännanden. Företaget själva säger att de aldrig nöjer sig med att låta sin motorolja uppfylla minimikraven, utan de utvecklar den alltid så att den exempelvis uppfyller mycket bättre rengöringsprestation än vad som krävs. De utvecklar och testar alla produkter i sina egna laboratorier.

Motorolja Liqui Moly finns i varianter som passar till alla olika fordon som finns i hela världen, enligt dem själva. Sammansättningen av dessa oljor är skräddarsydda för att passa fordonet perfekt. Det går att köpa Liqui Moly olja som är helsyntetisk, semi-syntetisk eller mineralbaserad. Det breda sortimentet garanterar att vi har motorolja Liqui Moly pris som passar dig.

För att bevisa att den motorolja Liqui Moly tillverkar är lika bra som de själva påstår gav företaget det renommerade tyska, oberoende testinstitutet i Tyskland, APL, i uppdrag att utföra tester på deras produkter. APL bekräftade att olika tillsatser, inklusive de som används i Liqui Moly smörjmedel, faktiskt bidrar till minskad bränsleförbrukning och friktion.

Köp rätt Liqui Moly motorolja till din bil

Ska du köpa Liqui Moly motorolja online bör du först se efter vilken typ av motorolja som rekommenderas för ditt fordon. Detta hittar du i fordonets manual. Om du vill köpa en Liqui Moly motorolja online som passar till Volvo har företaget en specialolja för detta bilmärke: Liqui Moly Special Tec V 0W-30. Denna olja har låg viskositet vilket innebär att motorn smörjs mycket snabbt, även vid mycket låga temperaturer. Utöver att uppfylla alla speciella krav från Volvo uppfyller den även krav för andra fordonstyper från tillverkare som Renault, Mitsubishi och Honda.

Letar du efter en motorolja som kan användas för flera olika fordonstyper är serien Top Tec ett bra val. Serien Special Tec består av motorolja Liqui Moly har utvecklat för att passa ett begränsat användningsområde, som exempelvis fordon av bilmärket Ford, asiatiska bilmärken eller Volvo.

Jämför upp till 4 produkter:

av 66
visa fler 20
av 66
Är en betald annons
Skrolla upp