Valda filter

Fuchs Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Säljare

Volym (liter)

till

Fuchs motorolja är tillverkad enligt tyska kvalitetskrav

Företaget Fuchs är en global koncern från Tyskland som har tillverkat samt sålt smörjmedel och andra specialprodukter inom fordonsindustrin i över 85 år. Idag är Fuchs-koncernen den största oberoende leverantören av smörjmedel i världen, med sina 60 företag och ca 5000 anställda. Den motorolja Fuchs tillverkar används bland annat inom tyngre industrier samt fordonsindustrin.

Fuchs smörjmedel, motor- och transmissionsoljor har designats och anpassats för att de ska möta de högsta och senaste kraven som idag ställs på motorer samt växellådor. All motorolja Fuchs tillverkar lever upp till standarden som har utfärdats av API samt ACEA och klarar även de senaste emissionskraven för Euro 5 samt Euro 6. När du ska köpa Fuchs olja för personbilar är det serien TITAN du handlar från. Det är samlingsnamnet för de produkter som är tillverkade för personbilar och andra fordon. I serien finns produkter som är utvecklade för moderna motorer och dessa oljor har breda arbetsområden, flera godkännanden och möter även de allra senaste specifikationerna.

Hitta rätt Fuchs olja för ditt fordon

Fuchs Titan GT1 Pro C-3 5W-30 är ett exempel på en populär motorolja från denna serie. Det är en motorolja för Premium Performance som erbjuder extremt bra bränsleekonomi och låg friktion. Denna motorolja har tillverkats med ny XTL-teknik som bland annat ger den maximal kallstartsförmåga. Oljan är speciellt framtagen för modeller av Mercedes-Benz som har partikelfilter samt VW. Den fungerar även för Fiat, Ford, BMW och Porsche etc.

Fuchs Titan GT1 Pro Flex 5W-30 är ett annat av Fuchs smörjmedel som har tillverkats med den nya XTL-tekniken. Den är speciellt framtagen för Mercedes-Benz, BMW samt Opel-modeller som har partikelfilter.

När du ska köpa Fuchs motorolja online är det viktigt att du först ser efter vilken typ av motorolja din motor kräver. När du är beredd att köpa, jämför motorolja Fuchs pris för att göra en billig affär. Det kan vara ett bra val att köpa Fuchs olja i en större dunk för att alltid ha rätt kvalitetsolja till hands när det är dags att fylla på.

Jämför upp till 4 produkter:

av 106
visa fler 20
av 106
Är en betald annons
Skrolla upp