Valda filter

Caramba Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Brand

Visa allt

Seller

Caramba olja är tysk kvalitet

Caramba är ett tyskt företag som tillverkar praktiska produkter för rengöring, underhåll och skötsel av fordon. Det är ett väletablerat företag som hör till den tyska industriella kulturen sedan 1903. Alla deras produkter är designade, utvecklade och tillverkade på tre olika tyska platser. I Tyskland är deras produkter så välkända och omtyckta att det har fått den prestigefyllda utnämningen “århundradets varumärke”. I deras produktsortiment finner man bland annat Caramba smörjmedel, olika rengöringsmedel, bilpolish, motorrengöring, rengöring för bilinteriören, produkter för att reparera billacken samt mycket annat. Caramba är även av de ledande kemikaliespecialisterna när det kommer till white labels inom fordonsindustrin.

Håll bilen i toppskick med Caramba motorolja och andra bilprodukter

Motorolja Caramba samt deras andra kemiska produkter har tillverkats i deras avancerade laboratorium och företaget samarbetar med tekniska universitet i sin produktutveckling. När du väljer att köpa Caramba olja vet du även att du väljer en hållbar produkt eftersom hela Carambas sortiment produceras, transporteras, används och kasseras på ett säkert och miljövänligt sätt. Oberoende institut som till exempel den tyska Physikalisch-Technische Bundesanstalt och amerikanska NSF har genomfört godkända tester på Caramba smörjmedel och andra produkter i sortimentet. Även DEKRA GTÜ och TÜV samt olika tidningar har genomfört åtskilliga oberoende tester.

När du väljer att köpa Caramba motorolja online kan du jämföra priser på alla produkter. Det garanterar att du får det allra bästa priset. För bilvård och produkter av den här kvaliteten har motorolja Caramba pris som är överkomligt och passar de flesta bilförare som vill ta hand om bilen genom att använda det allra bästa på marknaden.

Jämför upp till 4 produkter:

av 1
av 1
Är en betald annons