Valda filter

Bmw Olja och smörjmedel

Filtrera efter:

Öppna filter

Pris

kr
till
kr

Varumärke

Visa allt

Viskositet

Säljare

Original BMW motorolja för moderna motorer

För att hålla BMW-motorn i utmärkt skick är det allra bästa valet att köpa BMW olja original. Med den här typen av av premiumolja uppfylls alla de högkvalitativa standarder som ställs av BMW-motorer och potentialen för dess prestanda, effektivitet samt livslängd optimeras och nyttjas till fullo. Kvaliteten på BMW:ns underhållsarbete förbättras drastiskt med hjälp av BMW smörjmedel original.

TwinPower Turbo BMW olja

BMW-motorer har specifika egenskaper och TwinPower Turbo motoroljor har anpassats för att fungera perfekt samtidigt som det bidrar till att optimera kraftutvecklingen samt effektiviteten av motorn. Med optimerade egenskaper när det kommer till viskositet har oljorna förbättrade egenskaper vid kallstart samt en konsekvent motoreffekt. Motorolja BMW Original har även försetts med aktiv rengöringsteknologi och ett integrerat slitage- och korrosionsskydd. Vad det innebär är att de invändiga delarna av motorn hålls så rena som möjligt och resultatet blir att motorns livslängd ökar.

Motorolja BMW TwinPower Turbo Silver garanterar utmärkt motorprestanda och innehåller aktiv rengöringsteknologi. Motorolja BMW TwinPower Turbo Gold är tillverkad för maximal effekt och kategorin “Gold” sätter helt nya standarder. Oljan garanterar till exempel att motorn jobbar på alla bästa sätt, samtidigt som den skyddas totalt. Den här oljan har tillsatsen “FE-fuel economy” som sänker bränsleförbrukningen enligt Europas körcykel, NEDC, med upp till 2,5 % om man jämför med motorolja BMW Longlife-01. Motorolja BMW M TwinPower Turbo har skräddarsytts för högprestandamotorerna BMW M. Även under extrem motorbelastning och tävlingsförhållanden erbjuder den ett enastående skydd för motorlager.

När du ska köpa BMW motorolja online finns det olika varianter att välja mellan och tack vare det stora sortimentet har motorolja BMW pris som passar de flesta budgetar. Tänk på att alltid se efter i fordonets manual för att se vilken motorolja som ditt fordon kräver.

Jämför upp till 4 produkter:

av 6
av 6
Är en betald annons
Skrolla upp